Hae
Mirva Emilia

Kesä ilman lomaa – vapaapäivien nautiskelua

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa! 

Kesä on mun mielestä parasta aikaa, on lämmintä (vaikkei vatsa siitä aina niin pidäkään), kukat kukkii ja saa tuoreita marjoja ja hedelmiä. Tämä kesä on siitä meille erilainen että mulla ei ole ollenkaan kesälomaa, joten vapaapäivistä täytyy ottaa aina kaikki irti. Me veneillään paljon ja lapset käyvät saaressa uimassa ja kalastamassa. Veneilystä on tullut meille jo lähes tapa vapaapäiville 🙂

IMG_20180719_142023.jpg

IMG_20180719_142046.jpg

Pidempi kesälomareissukin jää nyt tänä kesänä  tekemättä mutta yhdeksi päiväksi halutaan mennä Särkänniemeen hurvitteleen ja katsomaan eläimiä. Kesäisin me vietetään myös aikaa muun perheen kanssa, grillaillaan ja nautitaan lämmöstä. Usein mennään rantasaunalle isolla porukalla, siellä on lapsillekin tekemistä kun voi kalastaa, uida ja käydä katsomassa heppoja. 

IMG_20180715_172318.jpg

Parisen viikkoa on enää meidän koululaisella lomaa kun taas koulu alkaa. Kyllä meillä on kesälomasta nautittukin, on nukuttu pitkään, vietetty hitaita aamuja ja käyty isovanhemmilla yökylässä 🙂 Taas jaksaa jatkaa aherrusta koulun penkillä, ehkä 😉 

-Mirva 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.