Hae
Mirva Emilia

Henkiparantajan ohje kuolleista

Osa uskoo osa ei mutta mä kyllä uskon, ainakin tässä tapauksessa että mun unessa oli jokin merkitys. Näin siis noin viikko sitten unen missä juttelin mun kuolleen sedän kanssa. Hän oli henkiparantaja ja paransi monia, monia ihmisiä. Unessa mulla oli tosi hyvä olla, turvallinen. Sitten mun uteliaisuus heräsi. Olihan mun setä aikoinaan parantaja ja kysyin häneltä että ”mikset sää paranna mua?”. Tiedostan, että krooninen suolistosairaus ei koskaan parane ja jos tää johonkin suuntaan menee niin pahemmaksi. Eli hoitokeinoa ei tähän ole vielä keksitty. Ainoastaan lääkkeet ja ruokavalio auttaa helpottamaan kipuja ja oireita.

Sain kuitenkin yllättävän vastauksen kun setä sanoi ”sun täytyy olla vastaanottavaisempi niin voin tehdä sen.” Tämä keskustelu on jääny mun mieleen hyvin vahvaksi sillä unessa en tämän jälkeen enään nähnyt setääni enkä muista mitä oon muuten unessa puhunut. Ainoastaan tämä keskustelu oli todella selvä. Onko tässä jotain sanomaa mulle? Kuinka voin olla vastaanottavaisempi? Voiko joku kuolleista auttaa?

Jos kyseessä olisi ollut joku muu kuka olisi mulle näin unessa vastannut niin luultavasti en sitä edes miettisi mutta koska tiedän setäni, tiedän mihin hän pystyy niin siksi tämä on jäänyt mulle tosi vahvana mieleen. Ehkä tapaan hänet vielä joskus unessa ja hän selventää kuinka voin olla vastaanottavaisempi hänen apuunsa ❤️

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *