Hae
Mirva Emilia

Kiireetöntä ja ihanaa Joulunaikaa❣️

Neljä yötä jouluun ja siivoukset tekemättä, ruoat tekemättä ja kinkku ja lahjat odottaa kaupassa. Kuulostaako tutulta? ?

Joulu on yksi vuoden juhla mistä ihmiset ottaa paljon stressiä. Me vietetään joulu aina perheen kesken ja tänäkin vuonna siskon perhe, äiti ja isä tulevat meille. Porukalla jaetaan ruoat mitä jokainen tuo ja tekee. Tällä tavalla saadaan minimoitua ruoka stressi ja silti pöydästä löytyy kaikkea. Lahjat on vielä paketoimatta mutta onneksi sentään jo ostettu ? Viime vuodesta muistan kun viimeisenä iltana paketoin lahjoja mitkä olin juuri käynyt ostamassa! Tänä vuonna en halunnut ottaa siitä stressiä vaikka mun mielestä hankittiinkin lahjat liian myöhään, minä kun tekisin kaiken valmiiksi jo kahta kuukautta aikaisemmin ? Siihen pyrinkin tulevaisuudessa että pikkuhiljaa ostan lahjat pitkin vuotta jo valmiiksi. Ei tule tilipussiinkaan niin isoa lovea kerralla kun tekee ostoksia pikkuhiljaa ?

Mun mielestä joulu on vuoden parhaimpia aikoja. Silloin vietetään paljon perheen kanssa aikaa ja syödään kunnolla. Jo itse tunnelma on rauhallinen ja vaikka onkin paljon tekemistä niin silti se aika tuntuu kiireettömältä. Tekeminen on kivaa ja siitä nauttii ❤️ Eikä tietenkään kahden viikon loma ole pahitteeksi! Tällä hetkellä tuntuu että kaikki paukut on käytetty tältä vuodelta ja loma tulee just oikeeseen kohtaan. Oon ollu tosi väsynyt ja poikki ja aamuisin on tuntunut kun ei olis nukkunut ollenkaan vaikka yöunta olisi takana 10h. Joulun ajalta odotankin juuri sitä tekemättömyyttä, rauhallisuutta ja kiireettömyyttä. Ja sitä, että jaksan katsoa illalla jonkun elokuvan! ? Arkisin menen nukkumaan lähes poikkeuksetta jo yhdeksältä ja ilta jää tosi lyhyeksi niin mun joululoman to do -listalla onkin yksi ja ainoa tehtävä ja se on, että katso ainakin yhden kerran elokuva illalla. Räväytän ja valvon klo 23 asti ? Tämä ehkä on toteutettavissa ??

Loman ihanuus onkin siinä ettei tarvitse miettiä herätyskelloa vaan voi hyvillä mielin katsoa elokuvaa tai lukea kirjaa vaikka puoleen yöhön asti ❤️

Ihanaa ja kiiretöntä joulunaikaa❣️

-Mirva

 @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.