Hae
Mirva Emilia

Pahat henget pois – pidä ympärilläsi positiivinen energia

Se, minkälaista energiaa luot ympärillesi niin sellaista saat myös takaisin, positiivinen energia näkyy iloisuutena ja ihmisestä huokuu hyväntahtoisuus. Kun taas henkilö, kuka aina puhuu asioista negatiivisesti eikä löydä asioiden hyviä puolia saa negatiivisuutta samalla mitalla itselleen takaisin. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että vaikka kuinka ajattelisi positiivisesti niin tuntuu, että kaikki kura lentää silti niskaan.

Psotiivinen energia tuo ympärillesi hyvää

Se on totta, että se mitä ja miten viestität itseäsi sitä saat myös itsellesi. On hyvä tarkastella välillä heitä, ketkä ovat ympärilläsi. Saatko heistä voimaa ja kannustusta vai saatko heiltä vain huonoja palautteita ja arvostelua? Joku saattaa jopa sanoa tylysti, että ”et sinä tuossa tule onnistumaan, luovuta jo ennenkuin edes yrität.” Kun joku läheinen sanoo noin alkaa itsekin uskomaan siihen, että ei onnistu ja on parempi luovuttaa ja jättää asia sikseen. Mutta mistä joku ulkopuolinen tietää onnistutko vai et ennenkuin on edes yritetty. Negatiivisuus on siitä kummallinen asia, että sitä huomaamatta imee enemmän itselleen kuin sitä positiivisuutta. On helpompi luovuttaa, antaa olla ja jäädä roikkumaan siihen tylsään ja helppoon arkeen kuin tehdä töitä niska limassa oman unelman eteen. Oman unelman eteen töitä tehdessähän voi pian tulla vaikka onnellisemmaksi ?

Kun olet onnellinen ja tyytyväinen omaan elämääsi sinusta huokuu positiivinen ja lämmin energia. Tämä energia ei työnnä luotaan pois vaan päinvastoin. Ajan kuluessa sitä huomaa, kuinka on saanut omaan elämäänsä ihania ja kannustavia ihmisiä ja negatiivisuus ja arvostelu on taakse jäänyttä elämää. Sillä on todella suuri merkitys millaisia ihmisiä ympärilläsi on. Kateus, viha ja ylimielisyys ovat asioita mitä en omaan elämääni halua eikä niitä onneksi tällä hetkellä olekaan. Ja näin aion myös pitää, sillä nämä on todella vahvoja piirteitä mitä ihmisistä tulee ja se tarttuu hetkessä enkä näitä todellakaan itselleni halua ?

Negatiivisen ilmapiirin tuntee ja aistii

Oletko huomannut, että jos olet porukassa missä kaikki haukkuu toista ihmistä tai ovat hänelle kateellisia niin alat tekemään itse samoin vaikket normaalisti niin ajattelisikaan toisista ihmisistä? Tämmöisessä tilanteessa on vaikea keskittyä toisen hyviin puoliin kun tämä on jo haukuttu valmiiksi ja tämä johtaakin siihen, että negatiivisuus on ottanut vallan eikä siitä meinaa osata päästää irti. Postauksessa Ole voittaja ja nouse negatiivisuuden yläpuolelle on näkökulmia kuinka päästä negatiivisuudesta.

Negatiivisen energian huomaa ja aistii ilmapiiristä. Silloin ilma on painavampaa ja ilmapiiristä huokuu synkkyys. Silloin on tärkeää löytää oma voima ja vahvuus lähteä tästä negatiivisuudesta pois ja alkaa omassa mielessä etsimään takaisin ne positiiviset asiat ja alkaa levittämään sitä. Ilmapiiristä huomaa heti kun se vaihtuu positiivisempaan ja iloisempaa suuntaan. Ilma kevenee, ihmiset nauravat, ovat hyväntuulisia ja kannustavia. Tätä me tarvitaan lisää elämään ja koko maailmaan ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.