Hae
Mirva Emilia

Erakko kohtaa menneen, jotta voi nähdä tulevan

Viikon tarotkortiksi nousi Erakko, joka edustaa yksin olemista ja vetäytymistä muusta maailmasta. Itse välillä huomaan, että tarvitsen omaa aikaa omille ajatuksille ja niiden hyväksymiselle. Silloin kylmästi otankin oman ajan ja lähden lenkille, paneudun tietokoneen ääreen tai luen kirjaa. Tällä hetkellä itsensä syventämistä, ajatuksia herättävät ja itsensä rakastamisesta kertovat kirjat tempaavat mut mukaansa. Joskus saan myös asioihin paremmin vastauksen yksin, itseäni kuunnellen kuin porukassa. Huomaan tämän oman ajan jälkeen, että olen kuin uusi ihminen ja siksi näistä hetkistä en haluakaan luopua. Jokainen meistä tarvitsee pienen, vaikka vain 15 minuutin ajan vain itselleen. Silloin ei tarvitse miettiä muita, ainoastaan omia ajatuksia. Luulen, että meissä kaikissa piilee jossain määrin pieni erakko.

Erakko on auttaja

Erakolle yksinäisyys tarkoittaa rauhaa ja hän kulkee omaa tietä. Erakko tietää mihin menee ja mihin pyrkii ja auttaa myös toisia heidän sisäisellä matkalla. Matka henkiseen elämään ja omalle polulle voi olla välillä hukassa, mutta silloin saa pyytää läheisiltä apua tai etsiä vastauksia syvemmältä itsestä toisen auttamana. Toimi niinkuin sinulle on hyväksi ja tee ainoastaan se, mikä on sinulle tärkeää. Kuuntele itseäsi, sydäntäsi ja sisintäsi. Näin kasvat omalle henkiselle polullesi. Kortti kehottaa tekemään myös keskeneräiset asiat loppuun, luomaan järjestystä elämääsi sekä tasapainoa ja harmoniaa.

Koska kortin tarkoitus kuvastaa yksin olemista, myös yksin ollessa joskus saatat saada helpommin vastauksia kysymyksiisi. Kun olet yksin itsesi kanssa et välitä muiden mielipiteistä vaan uskot siihen, mitä alitajuntasi sanoo. Se kertoo rehellisesti mitä sisimmässäsi kaipaat ja haluat. Jotta pystyt kuuntelemaan omaa alitajuntaasi tarvitset yksinäisyyttä. Hälinässsä ja muiden seurassa ei pysty keskittymään siihen mitä oma sisin yrittää sinulle kertoa vaan lähdet helposti muiden juttuihin mukaan. En voi koskaan tarpeeksi kertoa ja sanoa kuinka tärkeää on kuunnella omaa sisintä. Sieltä tulee viisas ja oikea vastaus, usko ja luota siihen. Muista kuitenkin ettet vetäydy liikaa yksinäisyyteen ja vieraannu todellisuudesta vaan tässäkin asiassa tasapaino on tärkeä ja merkittävä asia.

Uskalla luottaa omiin valintoihisi

Ihmismieli valtaa meidät välillä rankallakin kädellä epäuskoon. Taistellaan omia ideoita vastaan eikä anneta niille mahdollisuutta. Uskotaan enemmän toisten mielipiteisiin kuin omaan ja jälkeenpäin kaduttaa kun ei lähtenytkään rohkeasti sille omalle tielle. Mutta tiedätkö mitä, koskaan ei ole liian myöhäistä uskoa itseensä ja mennä eteenpäin ja kohti omia unelmia. Niin kauan kuin meissä henki pihisee meillä on mahdollisuuksia! Tartu niihin ja uskalla ottaa vastuu omista tekemisistä ja omasta henkisestä kasvustasi.

Kortin kolmipäisessä koirassa yksi pää katsoo taakse, joka tarkoittaa menneisyyteen katsomista kun taas kaksi päätä katsoo tulevaan. Tämä tarkoittaa sitä, että on uskallettava kohdata menneisyys, jotta voi jatkaa johonkin uuteen. Älä kuitenkaan jää kiinni menneisyyteesi vaan jatka eteenpäin valoa kohti. Jos jäät kiinni menneisyyteesi et näe valoa mikä edessäsi on. Viime viikon tarotkortiksi nousi Aurinko, joka inspiroi ja antaa unelmallesi mahdollisuuden.

Luo katseesi tulevaisuuteen ja jätä mennyt taaksesi kun olet sen kohdannut. Vaikeat asiat johtavat aina uuteen ❤️ Ota yhteyttä (040 7270106), niin tehdään Sinullekin oma tarot-tulkinta ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.