Hae
Mirva Emilia

Tärkeimmät asiat ovat lähelläsi

Kun katsot ympärillesi sieltä löytyy kaikki tärkeimmät asiasi. On ne sitten kukkia, eläimiä, ihmisiä, tärkeitä tavaroita, mitä vain. Ne asiat mitä ympärillä on olemme itse keränneet. Koti on paikka mikä on mulle hyvin tärkeä ja haluankin, että se on paikka missä on aina hyvä ja turvallinen olla. En halua kerätä tavaraa liikaa, koska ahdistun niistä. Rakastan ihmisiä keitä mun ympärillä on kotona ja rakastan sitä, että voin olla juuri minä kotonani ja missä vain mihin menenkin. Tärkeimmät ihmiset ympärilläni hyväksyy mut juuri tällaisena eilä mun tarvitse koskaan esittää mitään, missään.

Mitkä ovat tärkeimmät asiat sinun elämässä?

Onko sinun ympärilläsi ainoastaan tärkeimmät asiat ja ihmiset vai onko ympärilläsi myös asioita jotka tuovat elämääsi negatiivista energiaa? Jos negatiivista energiaa elämääsi tuo liika tavara, hankkiudu niistä eroon. Laita oma kirppis pystyyn pihaan ja luo ihana tunnelma ostajille. Älä pidä huonosta energiasta kiinni vaan luovu niistä mitkä eivät enään palvele sinua ja sinun elämääsi.

Elämään voi tulla negatiivista energiaa myös ihmisestä, joka aina tavatessasi luo negatiivisia ajatuksia ja ilmapiiriä. Kun porukassa on joku, kuka aina keksii valittamisen aiheita tai haukkuu ja arvostelee toisia se vie hirveästi omaa energiaa ja se on todella uuvuttavaa. Huomaat, kun olet lähtenyt tämmöisen ihmisen seurasta että olet aivan uupunut ja ehkä jopa kerännyt itseesi sitä negatiivisuutta. Siitä on vaikea päästää irti, mutta muista kuitenkin ettet sinä ole sellainen eikä ne ajatukset ole sinun ja pyyhi mielestäsi nämä huonot ajatukset pois. Jos elämässäsi on henkilö/henkilöitä, jotka saavat sinussa aikaan negatiivisuutta ja ahdistuneisuutta niin mieti, onko hänen seurassa pakko olla?

Onnellisuus tulee sinusta itsestä

Kun katsot ympärillesi ja mietit asioita mitä sinulla on, mieti oletko niiden keskellä onnellinen. Onnellisuus tulee sinusta itsestä ja niistä asioista mitä sinä teet ja mitä. Sinulla on. Juuri siksi sinä voitkin vaikuttaa asioihin, mitä ympärilläsi on ja tapahtuu. Uskon, että itsensä rakastaminen ja itsensä hyväksyminen huokuu niistä asioista mitä ympärilläsi on koska ne tekevät sinusta onnellisen. Asiat ja ihmiset ketkä sinun ympärilläsi on hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet eikä sinun tarvitse esittää mitään tai ketään muuta. Hyväksy myös sinä ne asiat ja ihmiset ympärilläsi sellaisena kuin ne ovat. Näin saat itse luotettavuutta ja arvostusta takaisin. Käyttäydy toisia kohtaan niin kuin toivoisit heidän käyttäytyvän sinua kohtaan ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.