Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot – uskalla heittäytyä elämän vietäväksi

Viikon tarot on alkavalle viikolle kunnon voima kortti. Se kehottaa heittäytyä elämän vietäväksi ilman epäilyksiä ja kielteisyyttä. Kortissa Sauvojen Ritari on lähtemässä matkaan, sillä hän kaipaa muutosta. Ritari on tehnyt oman päätöksensä ja aikoo suunnata rohkeasti kohti uutta ja tulevaa. Hän polttaa kaikki epäilykset ja kielteisyydet pois ja hänellä on voimakas tarve tulla tietoisemmaksi omaa elämää ja koko maailmaa kohtaan ja onkin valmis tekemään sen eteen töitä. Ritari näyttää esimerkillään sen, että vaikeatkin tilanteet vievät oikeaan suuntaan.

viikon tarot sinulle – laita itsesi likoon ilman ehtoja

Sauvojen Ritari on korttina hyvin voimakas ja tulinen kortti. Siinä mennään eteenpäin pelkoja kaihtamatta ja hyvin itsevarmana. Viime viikon tarotkortti kehoitti pysähtymään rakkauden äärelle kun taas tämän viikon tarot kehoittaa lähtemään tulta päin ja laittaa itsensä likoon sekä uskaltaa olla omien päätöksien takana. Ole rohkeasti mukana elämän pyörteissä äläkä aina mieti sitä, mikä olisi järkevää. Katso mitä elämällä on sinulle antaa ilman itsesi kontrolloimista.

Ole oma itsesi, sillä silloin elämä vie sinua eteenpäin ja tunnet itsesi elävämmäksi. Olet löytänyt paljon asioita mitkä vievät sinua eteenpäin ja mitkä ovat sinulle tärkeitä, uskalla viedä ideoitasi eteenpäin. Ilmaise itseäsi puhtaasti ja rohkene näyttämään koko olemuksesi. Elämä opettaa meitä paljon, ota ne kaikki opit vastaan mitä elämä tarjoaa sillä erilaiset tilanteet ja ihmiset opettavat meille paljon elämästä.

sinun elämä, sinun rohkeus

Mietitkö koskaan pidätteleekö sinua jokin menemästä eteenpän ja miksi jokin pidättelee sinua? Mikä on sinun unelma mitä haluat saavuttaa? Elämän muutokset vaativat aina rohkeutta mutta jos on valmis ottamaan riskin on valmis myös sen tuomiin muutoksiin ja haasteisiin. Kannattaa miettiä haasteet jo valmiiksi ja jos niitä tulee olet jo varautunut niihin ja tiedät kuinka toimia. Ota riskit ja haasteet kokemuksena ja oppeina. Loppujen lopuksi olemme itse vastuussa omasta elämästämme ja kaikki se, mitä omassa elämässä tapahtuu on itsestä kiinni. Millainen rohkeus sinulla on elämääsi kohtaan?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.