Hae
Mirva Emilia

Mitä apua tarotkorteista saa? – Syyt miksi teen tätä työtä

Multa kysytään usein mitä apua tarotkorteista on ja mihin asiaan/asioihin niillä voi katsoa. Mulle henkinen hyvinvointi korostui kun sairastuin suolistosairauteen. Tuntui kuin koko maailma olisi ollut ensin täysin pimeä ja kaikki meni päin mäntyä. Omat ajatukset oli todella negatiivisia, itkin paljon ja tämä väsytti ja uuvutti mua todella paljon. Jossain kohtaa kuitenkin kyllästyin omaan huonoon oloon ja halusin alkaa elämään taas normaalia ja onnellista elämää. Tiesin, että lapset tarvitsevat mua ja jos romahdan en pysty antamaan heille kaikkea sitä mitä he äidiltä tarvitsee. Sain paljon tukea ja se auttoi mut pääsemään takaisin pimeästä valoon. Aloin ajattelemaan elämää eri kantilta ja mietin, mitä kaikkea mulla on vielä saavuttamatta. Halusin olla taas onnellinen.

Sain apua tarotkorteista ja niiden viesteistä

Olenkin aikasemmin kertonut, että olen saanut jo 14 vuotiaana mun ensimmäiset tarotkortit Kun sairastuin niin etsin joka puolelta vastauksia kysymyksiin ja asioita mistä tulisin taas onnelliseksi. Aloin miettimään mun tulevaisuutta, unelmia, haaveita, tavotteita. Mitä haluan mun tulevaisuudelta. Sen tiesin, että haluan auttaa muita ihmisiä mutta kuinka. Aloin silloin katselemaan tarotkortteja taas enemmän ja siinä oli mun vastaus. Halusin antaa apua tarotkorteista muille ja antaa niiden kautta vastauksia, voimaa ja vahvistusta asiakkaan omiin tuntemuksiin ja aikomuksiin.

Huomasin siinä, että mun vastaus mun kysymyksiin löyty mun omasta laatikosta. Kun aloin miettimään syytä miksen ollut aikaisemmin tajunnut sitä, että voin auttaa tarotkorttien avulla muita vaikka äitini tekee samaa työtä niin tajusin, etten olisi ollut tähän valmis aikaisemmin. Tarvitsin rohkeuden ja varmuuden työhöni, koska tarot-tulkitsijana en voi syöttää asiakkaille mitä tahansa vaan siinä täytyy kuunnella ja arvostaa asiakasta ja hänen sen hetkistä elämäntilannetta. Kun oivalsin kaiken tämän aloin heti työstämään ajatusta ja aloin ottamaan selvää siitä, kuinka tätä työtä voin tehdä. Ja siitä pikkuhiljaa valmistelin itseni yrittäjäksi ja tulkitsijaksi ja tällä hetkellä koenkin, että teen juuri sitä mistä niin mä itse saan kuin myös pystyn antamaan asiakkaani omille ajatuksille ja intuitiolle avun. Mulla on ollut aina selkeä visio siitä, että haluan auttaa muita mutta kysymyksenä oli pitkään, että miten ja nyt olenkin onnellinen kun olen löytänyt siihen vastauksen.

 

Mitä apua tarotkorteista sinä saisit

Suurin syy miksi teen tätä työtä on auttaa asiakasta kuuntelemaan omaa sisintä ja löytämään vastauksia sieltä sekä rohkaisemaan heitä menemään heidän omalla henkisellä polulla oikeaan suuntaan. Korteista saa vastauksia esimerkiksi parisuhteeseen, työhön sekä terveyteen liittyviin asioihin ja monien rakkausasiat ollaankin laitettu kuntoon ? Hyvä esimerkki on se, että näin kuinka nuorekas mies saapuu erään elämään kesän aikana ja niin se tuli. Etsimättä ja täysin yllättäen. Nämä on asioita mitkä toisaalta lähtevät sinusta itsestä, sillä kun olet valmis ja päästät menneestä irti niin silloin elämääsi mahtuu uutta. Tarotkortit lisäävät varmuutta omaan elämään, itsetuntoon ja omaan intuitioon.

Jokainen meistä rakentaa itse oman henkisen polun mutta joskus siinä matkan varrella voi tarvita apua. Ja mä koen ja mun kokemuksien kautta tarotkortit ovat siihen todella hyvä apua ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.