Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kohtalo – luota elämän kiertokulkuun

Tulevan viikon tarotkortiksi nousi Kohtalo, joka viestittää, että sinulla on nyt kaikki mahdollisuudet aloittaa uusi, entistä onnellisempi elämä. Tartu siis tähän tilaisuuteen ja luota, että elämä kuljettaa sinua oikeaan suuntaan. Ajattele elämääsi selkeänä ja näin osaat kulkea kohti parempaa suuntaa. Kortin salamat kertovat siitä suuresta ja valtavasta energiasta mikä sinulla on saatavilla ja käytettävissä kun vain otat sen vastaan. Usko tulevaan ja usko, että asiat tulevat järjestymään lopulta parhain päin.

kohtalo auttaa sinua irtautumaan menneestä

Kohtalon kortti kuvaa uusia tuulia ja muutoksia, jotka antavat elämääsi paljon hyvää ja rikastuttavat sitä. Kohtalon kortti tietää, että jotain hyvää on tapahtumassa ja sen avulla pääset irtautumaan menneestä ja aikansaeläneistä ajatusmalleista. Ota uudet ajat käyttöösi ja toimi uutena sinänä. Elämä on tuomassa sinulle uusia kokemuksia, uskalla ottaa riskejä. Kun suhtaudut elämään positiivisesti huomaat, kuinka maailma tarjoaa sinulle jatkuvasti lahjoja. Opettele näkemään se kaikki, mitä sinulla on ja mitä sinulle tarjotaan. Käytä mielikuvitustasi ja ole kiitollinen kaikesta siitä, mitä sinulla nyt on.

ohjat on sinun omissa käsissä

Se mihin haluat kohtalon sinua vievän on sinun omissa käsissä. Näytä suuntaasi olemalla oma itsesi ja tekemällä asioita mitä rakastat niin näiden kautta kohtalo vie sinua luontaisesti oikeaan suuntaan. Mieti, käytätkö ohjissasi pelkkää järjen ääntä vai antaisitko myös intuitiollesi äänen. Vaistosi voivat viedä sinua ihan eri suuntaan mitä järkesi sanoo mutta kuuntele myös tarkasti niitä omia vaistojasi. Omat vaistosi tietävät mikä on sinun polkusi mennä eteenpäin.

Viime viikon tarotkortin viestiä pääset lukemaan uudelleen suoraan tästä linkistä.

Ihanaa uutta viikkoa! Muistathan, että teen myös puhelimitse numerosta 0700-94002, hinta 2,38€ henkilökohtaisia tarot-tulkintoja ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

3 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Kaunis blogi! ?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

  2. SuviTuuli kirjoitti:

    Tarot tulkinnat ovat varmaankin ihan mielenkiintoisia jos haluaa kuulla tulevasta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.