Hae
Mirva Emilia

Aarrekartta auttaa selvittämään suuntasi

Mikä on aarrekartta ja mihin sitä käytetään? Aarrekartta on visuaalisesti todella kaunis, värikäs ja täynnä omaa intohimoa. Aarrekartasta tulee juuri Sinun näköisesi ja sen teossa mietit ainoastaan itseäsi ja sitä, mihin suuntaan elämääsi haluat viedä ja mitä haluat tulevaisuudessa tehdä ja saavuttaa. Kun oman aarrekartan on tehnyt ajan kuluessa huomaat, että asiat ovat lähteneet menemään juuri oikeaan suuntaan ehkä jopa huomaamattasi. Kartta auttaa konkretisoimaan asioita mitä haluat ja vaistomaisesti lähdet saavuttamaan niitä.

Näin oma aarrekartta valmistuu

Oman aarrekartan tekemiseen kannattaa varata hyvin aikaa sekä tehdä se rauhallisessa tilassa. Aarrekartan tarkoitus on saada lähteä elämään omaa unelma elämää ja toteuttamaan kartan avulla omia haaveita ja tavoitteita. Aarrekartta voi sisältää esimerkiksi ulkomaanmatkan, lapinmatkan, perheen, sisäistä rauhaa, uuden harrastuksen tai omam ajan lisäämistä. Mitä vain mitkä tekevät juuri sinun elämästäsi ja sinusta onnellisen.

Näitä tarvitset aarrekartan tekoon

Aarrekartta tehdään leikkaa-liimaa systeemillä ja tähän tarvitset tietenkin sakset ja liiman. Valitse aarrekartan taustaksi sen värinen pahvi, mikä puhuttelee Sinua juuri sillä hetkellä eniten ja kerää vanhoja aikakausilehtiä, mitä voit leikellä.

Selaile näitä vanhoja lehtiä ajatuksen kanssa ja leikkaa niitä kuvia, sanoja tai lauseita mitkä kuvaa niitä haaveita ja unelmia mitä haluat saavuttaa esimerkiksi viiden vuoden sisään. Voit tehdä myös aarrekartan lyhyemmälle ajalla, kuten puolen vuoden tai vuoden päähän. Tärkeintä on, että saat omaan karttaasi juuri niitä asioita ja haaveita mitkä ovat sinulle tärkeitä ja mitä sinä haluat saavuttaa.

Tee kartasta itsellesi kaunis taulu ja kokonaisuus, josta tulee hyvä mieli joka kerta kun sitä katsot. Tähän karttaan kannattaakin palata vuoden aikana useampaan kertaan jolloin huomaat, kuinka asiat ovat lähteneet etenemään ja tämä on vain ja ainoastaan sinun ansiotasi. Sinä itse olet tehnyt valinnan lähteä elämään omaa unelmaelämääsi ❤️

Mää aion itse tehdä myös oman aarrekartan vuodelle 2021 joulukuun aikana. Voisin tehdä siitä instagramin puolella videon tms. josta pääset seuraamaan millainen kartta mulle tulee/tuli ? Voin tulla myös pitämään tämmöisen aarrekartta illan sinulle ja ystävillesi vielä tämän vuoden puolella, jossa voidaan samalla katsoa myös tarotkortteja ? Jos innostuit tästä, niin laita ihmeessä viestiä vaikka ig:n puolella ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.