Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Lahjakortti pukinkonttiin henkisen hyvinvoinnin tukemiseen

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Miltä kuulostaisi lahjakortti pukinkonttiin mikä on paikasta ja lähes ajastakin riippumaton? Eletään aikaa, jolloin haluamme palvelua lähes 24/7 ja tämän lahjakortin voi lunastaa minä päivänä vain ja mistä päin Suomea tahansa. Lahjakortti on hyvä vaihtoehto pukinkonttiin jos tuntuu, ettei tiedä minkä lahjapaketin ostaisi. Lahjakortin avulla saa annettua myös vapauden lahjan saajalle siitä, mitä lahjakortilla itselleen ostaa, jos lahja on johonkin kauppaan. Lahjakortti voi olla vaikka elämys tai johonkin ihanaan hoitoon, missä pääsee kokemaan arjen keskellä hemmottelua. Ainakin näin yli 30 vuoden iässä arvostan lahjakorttia arjen hemmotteluhoitoon ihan valtavasti, koska tavaraa on kaapit täynnä ❤️

Pukinkonttiin lahjakortti tarOT-TULKINTAAN

Oman henkisen hyvinvoinnin merkitys on suuri ja sitä täytyy yhtälailla ylläpitää ja hoitaa kuin fyysistäkin kuntoa. Kaikki lähtee omasta rakkaudesta itseään kohtaan ja kun se on kunnossa niin vedät automaattisesti puoleesi hyviä ja rakkaita asioita elämääsi. Lahjakortti Tarot-tulkintaan auttaa ystävääsi ja/tai läheistäsi avaamaan ja selkeyttämään omaa suuntaansa, arvoja ja auttaa olemaan rohkea ja valmis päästämään menneestä irti. Lahjakortti 30 minuutin Tarot-tulkintaan maksaa 30€ ja tulkinnassa teen aluksi seitsemän kortin pöydän, missä katsotaan hieman mennyttä mutta pureudutaan kuitenkin tähän hetkeen ja etsitään vastauksia, jotka estävät tai auttavat menemästä eteenpäin. Seitsemän kortin pöytä on todella syvällinen tulkinta ja auttaa näkemään ja kohtaamaan tätä hetkeä.

Seitsemän kortin pöydän jälkeen jatketaan rakkauden, työn ja rahan sekä halutessa myös terveyden puolella. Tarot-tulkinta on siis todella laaja ja monipuolinen ja sen avulla vahvistetaan omaa intuitiota ja tahtoa. Lopuksi nostan vielä yhden valonauttajien kortin, missä on viestejä niin enkeleiltä, mestareilta kuin yksisarvisiltakin. Luen kortin viestin ja lähetän asiakkaalle siitä kuvan muistoksi.

Tulkinta antaa uutta energiaa arkeen

Samalla kun teen tulkintaa niin lähetän hyvää ja rakkaudellista energiaa asiakkaalle. Parasta tässä lahjakortissa on se, että tämän voi tehdä puhelimitse, jolloin asiakkaan paikkakunnalla ei ole väliä. Teen työkseni tarot-tulkintoja puhelimitse päivittäin ja siihen soitetaankin ympäri Suomen ❤️ Puhelun yhteydessä tunnen kaiken sen rakkauden ja energian mikä musta toiselle ihmiselle lähtee ja tämä energia auttaa asiakasta hänen arjessa.

OSTA ITSELLESI TAI YSTÄVÄLLESI LAHJAKORTTI TAROT-TULKINTAAN LAITTAMALLA VIESTIÄ TAI SOITTAMALLA NUMEROON 040 7270106 ❤️

Ihanaa joulun odotusta ?

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Ps. Olen myös oman palvelunumeron päässä tekemässä tarot-tulkintoja joka päivä klo 8-23 numerossa 0700-94002, hinta 2,38€ ?

 

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.