Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Jouluviikon tarot: Maailmankaikkeus -hengähdä ja nauti

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Jouluviikon tarotkortiksi nousi Maailmankaikkeus. Maailmankaikkeuden kortti edustaa viimeistä ja korkeinta tasoa oman henkisen kasvun tiellä ja nyt onkin aika nauttia kaikesta siitä mitä olet tämän vuoden aikana tehnyt ja saavuttanut henkisellä polullasi sekä antaa aikaa itselle ja hengähtää. Tämä vuosi on ollut valaistumisen aikaa ja monen henkinen taso ja tietoisuus on noussut. Matka ei kuitenkaan ole vielä menty loppuun vaan henkinen kehitys ja itsesi rakastamisen taito jatkuu ja tulee tuomaan elämääsi valtavasti hyvää.

Maailmankaikkeus kehottaa elää täysillä

Nyt kun olet saanut yhden matkan päätökseen on aika hengähtää ja elää täysillä. Nauti kaikesta siitä, mitä ympärilläsi on: ihmiset, eläimet, luonto, koti. Kaikki nämä asiat on sinun saavuttamia ja sinulle rakkaita asioita. Nauti näistä asioista, tästä hetkestä ja hengähdä näiden asioiden ja ihmisesten ympärillä ❤️

Tehtävänämme on myös toteuttaa itseämme ja maailmankaikkeuden kortti neuvookin ilmaisemaan itseä niin tunteiden, mielen kuin myös kehon avulla. Löydä oma tiesi luovuuden kautta ja lähde toteuttamaan itseäsi ja kulkemaan omaa polkuasi. Kaikki ne päämäärät ja polut mitä kuljet avaa sinulle uusia mahdollisuuksia uuteen alkuun.

Maailmankaikkeus tuo minulle itselleni valtavaa voimaa ja myös helpotusta siitä, että tämä kortti muistuttaa pysähtymään ja nauttimaan. Nauttimaan tästä hetkestä ja hiljentyä. Joulun aika antaa sinulle aikaa, jolloin pääset kuuntelemaan itseäsi, avaamaan mieltäsi ja intuitiotasi sekä nauttimaan kaikesta mitä maailmankaikkeus on sinulle siihen hetkeen antanut. Kun nautit siitä, mitä ympärilläsi on niin nauti samalla myös itsestäsi. Ole onnellinen siitä, mihin olet itsesi kanssa päässyt henkisellä tasolla, mitä kaikkea se on Sinulle opettanut ja mihin se on sinut vienyt. Henkinen tie opettaa itsestä aivan uusia puolia sekä opettaa rakastamaan ja arvostamaan itseä. Älä säikähdä näitä kaikkia ihania tunteita mitä sinulla on itseäsi kohtaan vaan ole onnellinen siitä, että olet juuri sinä ja suuren rakkauden ihme ❤️

Aivan Ihanaa Joulun aikaa❣️ Nauti joka hetkestä ja hengähdä ❤️

Olen koko Joulun ajan tavoitettavissa palvelunumerostani, 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.