Hae
Mirva Emilia

Aitous ja rehellisyys tulevat sydämestäsi

Rehellisyys ja aitous kuuluvat myös ensi vuoteen, tämän enkelit haluavat muistuttaa Sinua vuoden 2020 viimeisessä enkeliviestissä. Huomenna nostan teille myös vuoden 2020 viimeisen tarotkortin, ja tämän nostan ensi vuodelle ❤️ Mutta ensin, keskitytään tähän enkeliviestiin, joka on vuodelle 2021.

Enkelit muistuttavat, että aitous ja rehellisyys kuuluvat henkisyyteen ja kun puhut sydämesi äänellä aidosti ja rehellisesti, toiset näkevät tämän totuuden ja luottavat sinun sanomaan. On siis turha esittää mitään mitä et ole, sillä se ei kanna pidemmän päälle kovinkaan pitkälle. Tähän sanomaan liittyy tietenkin vahvasti myös itsensä rakastaminen ja sitä kautta tuleva rehellisyys ja aitous. Kun rakastat itseäsi niin haluat olla juuri sinä ja luotat omaan aitouteen ja omaan sanomaan. Voit rehellisesti olla juuri se kuka olet ja näyttäytyä aidosti olemalla oma itsesi. Kaikki nämä kumpuavat syvältä sisimmästäsi ja ovat rakkautta itseäsi kohtaan.

Aitous ja rehellisyys tuovat iloa elämään

Oma aitous ja rehellisyys itseä ja muita kohtaan tuovat iloa ja luottamusta elämään. Kun keskityt hyviin asioihin elämässä tunnet itsesi iloisemmaksi. Hyvien asioiden keskellä elämään kuuluu myös ne huonot hetket ja nekin täytyy käsitellä mutta huononakin aikana voi muistuttaa itseä niistä hyvistä asioista mitä elämässä on ja olla niistä kiitollinen. Huonona hetkenä kiitollisuuden aihe voi olla esimerkiksi puhtaat vaatteet päälläsi, pääasia silloin on, että löydät synkänäkin aikana hyvää elämästäsi. Aitouteen ja rehellisyyteen kuuluvat kaikki tunteet ja kaikki nämä tunteet ovat sallittuja. Silloin kun olet aidoimmillasi uskallat näyttää hyvät ja huonot tunteet. Tämä on rohkeutta, sekä myös rehellisyyttä itseä kohtaan.

Kun olet itsevarma silloin kommunikointi toisten ihmisten kanssa paranevat. Kuuntelet silloin aidosti ja kiinnostuneena toisia ja vastaat heille avoimesti, tietenkään tahallisesti toista loukkaamatta. Kommunikoi myös tulevana vuotena avoimesti, rehellisesti, aidosti ja selkeästi. Näin parannat ihmissuhteitasi sekä tuot omaa aitouttasi ja rehellisyyttäsi esiin.

Ihanaa ja onnellista alkavaa uutta vuotta 2021!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.