Hae
Mirva Emilia

Vuoden 2021 tarotkortti on onnellisuus

Lupasin eilen, että nostan sinulle vuodelle 2021 oman tarotkortin ja sieltä nousi harmoninen onnellisuus. Eilen lähetin teille enkeliviestin ja tänään tosiaan keskitytään tämän tarotkortin viestiin 🙂 Onnellisuuden kortti symboloi harmoniaa, iloa, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. On aika jättää vuoden 2020 murheet taakse ja lähteä kohti parempaa ja valoisampaa uutta vuotta. Positiivinen asenne ja mieli luovat hyvän pohjan uudelle vuodelle ja nyt vuoden vaihtuessa onkin hyvä aika käyttää omaa mielikuvitusta siihen, miltä haluaa ensi vuoden näyttävän sekä alkaa toteuttaa näitä haaveita.

Onnellisuus ja rakkaus ovat sisälläsi

Monelle meistä tämä kulunut vuosi on ollut vaikea mutta älä unohda sitä, että rakkaus ja onnellisuus ovat silti sinun sisälläsi kokoajan. Anna kaikelle sille rakkaudelle ja onnellisuudelle mahdollisuus tulla näkyväksi ja kokeile rohkeasti uusia asioita. Onnellisuus tuo täyttymystä ja runsautta elämääsi, joten ota tämä kaikki positiivinen energia vastaan mitä sinulle lähetetään. Sen energian avulla teet uudesta vuodesta rikkaamman ja onnellisen ❤️

Rakenna elämäsi sisäistä ääntäsi kuunnellen

Mitä tai mitkä ovat sinun toiveesi ja unelmasi vuodelle 2021? Onnellisuuden kortin vuotavat maljat osoittavat, että nyt jos koskaan elämä alkaa tasapainottumaan eikä suuria haasteita ole tulossa. Anna itsellesi mahdollisuus toteuttaa itseäsi ja omia unelmiasi, jotta saat uudesta vuodesta itsellesi parhaan mahdollisen. Syvin onnellisuus löytyy sinusta itsestä, luottamus ja rakkaus itseä kohtaan. Onnea ei tuo suuret materiat vaan se, että hyväksyt ja rakastat itseäsi. Kun sisimpäsi on levollinen ja luottavainen se heijastuu muuhun maailmaan ja tämä näkyy onnellisuutensa sinussa itsessä. Kun olet levollinen itsesi kanssa niin silloin sinulla on mahdollisuudet toteuttaa omia haaveita ja unelmia kun tielläsi ei ole häiritseviä tai negatiivisia energioita. Onnea ei tuo kalliit merkkilaukut tai pursuava vaatekaappi vaan onnen tuo sisäinen rauhasi ja rakkaus itseä ja muita kohtaan sekä omat henkiset arvot.

Toki on ok unelmoida siitä kalliista merkkilaukusta ja hankkia se jos oma talous sen kestää. On kuitenkin hyvä muistaa, että ulkopuoliset seikat eivät tuo loppujen lopuksi onnellisuutta vaan se, että sinulla on itsesi ja ympäristösi kanssa hyvä ja rakastava olo ❤️

Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi ja rakenna elämäsi sen mukaan, mitä äänesi sinulle sanoo❣️ Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2021 ❤️?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.