Hae
Mirva Emilia

Kiitollisuushaaste

Mulla alkoi kiitollisuushaaste joulun aikoihin ja tämän haasteen aikana joka ilta ennen nukkumaan menoa mietin mistä vähintään kolmesta asiasta olen kiitollinen sinä päivänä. Tämä haaste sai mulla alkunsa Sami Minkkisen 30 päivän manifestointihaasteesta, mihin sisältyi myös tämä kiitollisuushaaste.

Sami Minkkinen on mun mielestä yksi parhaimmista henkisen työn lähettiläs, sillä hän puhuu asioista niin, että jokainen ymmärtää ja sisäistää asian mistä hän puhuu. Häneltä löytyy paljon omia kokemuksia, niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin mitä hän käyttää esimerkkinään hänen työssään ja mitkä on kasvattanut häntä henkisesti ja näitä oppeja hän haluaa jakaa myös muille. Jos et vielä ole kuullut Samista niin kannattaa käydä facesta ja instasta kurkkaamassa hänen sivut ?

Kiitollisuushaaste luo positiivista energiaa ympärille

Tämä kiitollisuushaaste alkoi tosiaan joulukuussa 2020 ja vaikka se on virallisesti päättynyt niin olen jatkanut sitä silti. Kiitollisuuden aiheet kumoavat kaikki huonot energiat ympäriltä ja luo laajakatseisuutta kun miettii mistä asioista on ihan oikeasti kiitollinen. Toissapäivänä olin kiitollinen siitä, että sain tehdä lumityöt. Mulla on terveet ja kantavat jalat lonkan nivelkivuista huolimatta ja ne jaksaa kantaa ja viedä mua eteenpäin. Toisella kertaa olin kiitollinen siitä, että meillä on vaatetta kaapissa mitkä tuo lämpöä. Kiitollisuuden aiheet voi olla pieniä ja arkisia tai sitten ne voi olla suuria jos päivän aikana on tapahtunut jotain suurta ja ihanaa. Olen myös joka ilta kiitollinen jokaisesta minun asiakkaasta, ketkä on soittanut mun tarot-tulkintojen palvelunumeroon ja halunnut ja tarvinnut juuri minun apua ❤️

Kiitollisuushaaste on tuonut tosi paljon ympärille positiivisuutta ja hyvää. Kun miettii asioita mistä päivän aikana on ollut kiitollinen niin niitä asioita on vaikka kuinka paljon. Voin olla kiitollinen siitä, että tulee juoksevaa vettä, on lämmin talo ja sänky missä nukkua. Kun tarkastelee koko maailmaa niin kaikilla ei tällaisia mahdollisuuksia ole. Siksi on tärkeää olla kiitollinen myös kaikista niistä arkisista ja itselle itsestäänselvistä asioista. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu ja tuleeko esimerkiksi juoksevaa vettä. Siksi onkin tärkeää olla kiitollinen jokaisesta asiasta mitä arjessa on ja mitä arjessa käyttää ?

Haluan haastaa myös sut kokeilemaan tätä kiitollisuushaastetta viikon ajan. Joka ilta viikon ajan ennenkuin alat nukkumaan niin mieti vähintään kolme asiaa mistä sinä päivänä olet ollut kiitollinen ? Kerro myös sun kiitollisuuden aiheista instassa ja tägää mut mukaan @mirva_emilia niin jaan niitä myös omassa stoorissa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.