Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Runsaus – elämäsi on täynnä iloa ja rakkautta

Viikon tarotkortiksi nousi runsaus eli kiitollisuus läheisistäsi ja rakkaistasi, joiden kanssa koet iloa ja rakkautta. Runsauden kortissa granaattiomenoista muodostuvat maljat lepäävät kultaisten lootuksenkukkien päällä ja runsas virtaava vesi täyttävät ne. Kortti viittaa syviin tunteisiin ja kiintymykseen, joita läheisesi sinulle antavat. Tunteisiin, mitä läheistesi kanssa koet on jaloa ja suurta ja koet ne aivan erityisellä tavalla.

Runsaus tuo iloa ja lämpöä

Omien läheisten kanssa on helppoa ja vaivatonta olla. Sinun ei tarvitse häpeillä mitään sillä saat olla juuri sinä itsesi tietäen, että sinut hyväksytään. Voit näyttää tunteesi juuri sellaisena kuin ne tulevat niin huonoina ja hyvinä aikoina. Tiedät, että sinua kannustetaan menemään eteenpäin ja tukijoukko löytyy aina takanasi. Läheiset ovat lahja, mikä sinulle on annettu. Pidä heistä hyvä huoli ja rakasta heitä. Ole pyyteetön, auttavainen ja huomaavainen. Silloin näet, että myös sinä itse saat läheisiltäsi samaa.

Kokemukset läheisten kanssa ovat rikkaita eikä niitä halua unohtaa vaan niitä muistellaan lämmöllä ja ilolla. Kortin runsaus näyttäytyy kortissa todella vahvasti ja muistuttaa sinua siitä, mitä läheistesi kanssa voit tehdä ja millainen saat olla. Runsaus valtaa koko mielesi ja kehosi ja näistä sinulle tulee ihan valtavan hyvä olo. Kevyt ja rauhallinen ❤️

kiitollisuus ja avoimuus luo uusia yhteistyökumppaneita

Koska kortti kuvastaa kommunikointia, joten nyt onkin hyvä aika etsiä itsellesi sopivia yhteistyökumppaneita. Sellaisia kumppaneita, joilla on samoja arvoja ja ovat sinun kanssasi samalla aaltopituudella. Kun molemmat osapuolet arvostavat samoja asioita myös yhteistyö onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Kun näytät mitä tunnet oikeaksi asiat järjestyvät kuin itsestään, luota omiin arvoihisi. Kaikkien kanssa omat arvot eivät aina mätsää mutta kun löydät itsellesi siihen sopivan kumppanin niin asiat järjestyvät helposti ja vaivattomasti. Ole avoin uusille kokemuksille mitä elämäsi tarjoaa ja ole valmis kommunikoimaan entistä enemmän.

Luo ihmissuhteisiisi tasapainoa

Kehitä ihmissuhteitasi tasapainoiseen suuntaa ja kokeile luoda jotain uutta. Kortti voi kuvastaa myös ailahtelevaisuutta, joten pysy siinä mitä suunnittelet. Älä lähde kesken kaiken muuttamaan suunnitelmaasi eri suuntaan vaan luota omiin kykyihisi ja anna itsellesi mahdollisuus. Jos ei uskalla kokeilla ei silloin myöskään mitään uutta ja mullistavaa voi tapahtua.

Kortin muistutuksena sinulle on että, luota vaistoihisi, luota omiin arvoihisi ja luota itseesi. Pidä läheisesi lähelläsi, rakasta heitä ja näytä se heille. Uskalla olla oma itsesi, sillä läheisesi rakastavat sinua juuri sellaisena kuin sinä olet. Älä muutu kenenkään takia. Elämä on täynnä runsautta mikä tuo elämääsi valtavasti iloa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Näitä on aina ihana ja ilo lukea ❤️

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.