Hae
Mirva Emilia

Enkeliviesti – Aseta itsellesi korkeammat tavoitteet

Asetamme usein omat tavoitteet liian alhaisiksi ja tyydymme keskivertoon emmekä lähde tavoittelemaan korkeammalle, vaikka sisimmässämme tietäisimme asioiden olevan mahdollisia. Kun lähdemme tavoittelemaan jotain suurempaa ja suurenmoista niin silloin täytyy antautua sille ajatukselle, että se tavoite mikä itsellä on, on myöskin mahdollista ja lopputulos tulee olemaan upea. Ei pidä jäädä oman pettymyksen pelkoon tai muihin pelkoihin kiinni vaan ottaa kaikki omat kyvyt käyttöön ja lähteä sieltä keskiverrosta etenemään kohti suurempaan eli omiin tavoitteisiin ja unelmiin.

omat tavoitteet vievät eteenpäin

Tavoitteita on hyvä olla ettei jää makaamaan paikoilleen mutta on myös välillä ihan ok olla ilman suurempia tavoitteita jos tuntuu, että tällä hetkellä elät siinä pisteessä missä halusit esimerkiksi kaksi vuotta sitten olla. Siinä vaiheessa olet siis päässyt yhteen tavoitteistasi ja sinulla on myös lupa nauttia siitä. Sisimpäsi antaa taas uuden ohjeen ja alun kun uusien tavoitteiden aika on. Tavoitteita ja unelmia ei saa kuitenkaan jättää unholaan, sillä ne vievät sinua eteenpäin ja pitävät sinut aktiivisena.

Nostin sinulle enkelipakastani enkeliviestin, missä sinun oma enkelisi pyytää sinua asettamaan tavoitteesi hieman korkeammalle. Ajattele suuria ja ota vastaan kaikki ne kyvyt joita sinulla on. Viisaus ja kaikki tieto löytyy sisimmästäsi, joka mahdollistaa pyrkimyksesi ja aikomuksesi johonkin suureen ja upeaan. Älä heitä taitojasi hukkaan vaan laajenna katsomustasi ja uskalla hypätä tutusta ympäristöstä pois. Näin pääset tutkimaan omia unelmiasi ja lähteä saavuttamaan niitä. Enkelisi muistuttaa sinua, ettet saa koskaan tyytyä vähempään kuin mihin kykenet tai mitä ansaitset.

ole valmis vastaanottamaan apua

Koskaan ei tarvitse olla yksin tai yrittää rakentaa uusia unelmia yksin vaan sinulla on aina takanasi joukko enkeleitä avustamassa ja viemässä eteenpäin. Ne innoittavat sinua, avartavat tietoisuuttasi ja näkemystäsi sekä auttaa sinua elämään korkeammalla tasolla. Anna itsellesi lupa kierrellä välillä pilvissä uskoen omaan tekemiseesi ja kykyihisi ja pyri menemään kohti suurta tulevaa ja tavoitetta. Jokaisella meistä on erilaiset tavoitteet ja menestyksen halut mutta jokaisella meistä on mahdollisuus onnistua niissä omissa tavoitteissa. Älä vertaile itseäsi, menestystäsi ja tavoitteitasi muihin vaan keskity omaan ja nauti omista saavutuksistasi.

Enkelisi lähettämä voimalause: Pyrin kohti suurta ja mahtavaa tavoitettani.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *