Hae
Mirva Emilia

Mitä tarotkortit kertovat? Valitse intuitiivisesti omasi

Kirpeää pakkaspäivää! Tänään pääset taas kurkistamaan mitä tarotkortit kertovat ja viestittävät sinulle. Olen tällä viikolla lukenut ja tutkinut paljon tarotkorttien historiaa ja vaikka siitä ei kauhean paljon olekaan tietoa mutta on silti mielenkiintoista lukea mistä kortit ovat peräisin ja lähtöisin. Tarotkortteja on käytetty 1400 luvulla ensin pelikortteina ja vuosisatojen kuluessa niihin on lisätty kortteja ja alettu käyttämään ennustamiseen. Itse en kortteja lukiessani pidä sitä ennustamisena vaan ihmisenä kasvamista ja oman tietoisuuden lisäämisenä. Historiasta ja tarotkorteista tulen varmasti kirjoittamaan myöhemmin myös lisää.

Nyt on aika katsoa mitä tarotkortit kertovat ja haluavat sinulle viestittää. Valitse kolmesta kortista mikä Sinua intuitiivisesti puhuttelee eniten ❤️

Laitan kolmesta kortista kuvan ja valitse niistä itsellesi sopivin. 

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

Pidä mielessäsi kortin numero ja lue tästä alta kortin viesti ja sanoma itsellesi ?

1. Voitto

Huomaa kaikki ne onnistumiset mitä omassa arjessasi on, jopa ne pienetkin. Kun kiinnität niihin enemmän huomiota huomaat, että onnistut monissa asioissa joka päivä. Sinulla on mahdollisuus saavuttaa nyt myös jotain suurempaa, jotain mikä on tuntunut ennen mahdottomalta. Nämä mahdottomilta tuntuvat asiat näyttäytyvät sinulle nyt helpommilta ja huomaat, että pystytkin saavuttamaan sen.

On tärkeää nauttia jokaisesta onnistumisesta, mitä päiväsi ja viikkosi aikana teet. Onnistumisen tunteesta tulee sinuun valtava energia joka vie sinua koko ajan enemmän ja enemmän eteenpäin. Rehellisyys itseäsi ja muita kohtaan auttaa saavuttamaan menestystä ja onnea ❤️

2. Maljojen prinssi

Pidä huolta niin kehostasi kuin mielestäsikin. Fyysisyys ja oman kehon tarpeiden huomioonottaminen on yhtä tärkeää kuin pitää huolta tunteiden ja mielen tasapainosta. Silloin kun sinulla ei ole mitään tekemistä niin suo itsellesi se aika ja kerää itsellesi voimia. Näin pidät huolta kehostasi ja omista tunteistasi.

Ole tietoinen siitä, mitä oma sisäinen ääni sinulle sanoo, sillä se on tie sinun syvimpiin toiveisiin ja sinun on helpompi huomata mitä minäkin hetkenä tarvitset. Mieti, mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä ja nosta omat halut ja toiveet esiin. Laita asioita eteenpäin ja kulje omaa polkua rakastaen itseäsi ❤️

3. Nopeus

Nyt on hyvä hetki oikaista väärinkäsitykset hyvässä hengessä, ketään loukkaamatta. Muista, että rehellisyys ja asioiden esille ottamisen ei tarvitse tarkoittaa etteikö asioita voisi hoitaa hienovaraisesti ja huomaavaisesti. Haasteet ja ongelmat on hyvä ratkaista heti, etteivät ne jää vaivaamaan ja estä omaa toimintaa. Kortti edustaa muutosta ja esteiden voittamista.

Nopeuden kortti haastaa sinua myös kokeilemaan jotain ihan uutta. Ota riskejä, sillä sinä voit toteuttaa itseäsi monella eri tavalla. Pohdi, mitä aistisi kaipaavat juuri nyt. Mitä kokemuksia haluat kokea? Ota suunnittelulle aikaa ja toteuta suunnitelmasi kun se on tehty loppuun asti valmiiksi.

Millaisia ajatuksia valitsemasi kortin viesti sinussa herätti? 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Anne-Riitta kirjoitti:

    Jännä ? Olen itse miettinyt just noin kun tuossa nyt tulikin mulle ??

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      ? Tarotkortit osaavat hyvin kyllä vahvistaa omaa intuitiota ja ajatuksia ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *