Hae
Mirva Emilia

Enkeliviesti – Sinä ansaitset, Sinä riität

Tälle päivälle ja hetkelle tuli aivan ihana ja mieltä rauhoittava enkeliviesti. Enkelit kuulevat ja aistivat meitä ja meidän ajatuksia ja ovat koko ajan vierellä. Se tuo turvallisuutta itselle ja enkeleiden turvaa voi pyytää myös toisille, esimerkiksi turvaa koulumatkoille lapsille tai sukulaisille terveyttä. Juuri saan yhden enkelikirjan päätökseen ja vaikka ne asiat onkin ollut mulle itsestäänselviä, koska henkiset asiat on ollut jo lapsuudesta asti läsnä niin silti kirjasta aukesi paljon vahvistusta siitä ettei me olla yksin ja aina voi pyytää apua.

Enkeliviesti muistuttaa sinua tärkeästä asiasta

Tämän päivän ja hetken enkeliviesti muistuttaa sinua tärkeästä asiasta. Nimittäin siitä, että sinä riität juuri sellaisena kuin sinä olet ja, että sinä ansaitset kaiken sen runsauden mitä sinulla jo nyt on ja mitä tulet saamaan. Avaa sydämesi ja ota vastaan kaikki se hyvä ilman, että vastustat sitä. Maailmankaikkeus odottaa, että se saisi kaataa sinun päällesi iloa, rakkautta, vaurautta terveyttä ja onnea. Mutta se ei pysty tulemaan luokse jos itse vastustaa tätä runsautta.

Me itse olemme itsellemme pahimmat esteet omilla ajatuksilla. Siksi onkin tärkeää muistaa, että sinä ansaitset kaiken sen mitä sinulle tarjotaan. Sinun onni ei ole keneltäkään muilta pois, tai sinun rakkaus itseä ja muita kohtaan ei ole keneltäkään pois. Kunnioita ja arvosta itseäsi, sillä sinä todella ansaitset kaiken sen rakkauden ja onnen mitä sinulla on saatavilla.

Lopeta itsesi alistaminen

Jotta runsaus, mitä sinulle ollaan antamassa pääsee luoksesi on sinun lopetettava ajattelemasta ettet ansaitse näitä asioita. Se ei ole totta eikä sinun tarvitse ajatella itsestäsi niin. Sinä riität ja sinä ansaitset. Enkelit haluavat lähettää sinulle voimaa ja rakkautta itseäsi kohtaan. Anna sen hyvän tulla luoksesi. Sinä, minä ja me kaikki ansaitsemme onnen ja rakkauden täällä maan päällä. Älä siis vastusta itseäsi ja kylvä ajatuksia itseesi ettet olisi kaiken sen arvoinen, sillä sinä olet ❤️

Sano itsellesi joka päivä, että ”minä riitän ja olen arvokas. Ansaitsen ja otan vastaan kaiken onnen, rakkauden ja runsauden mitä maailmankaikkeus minulle tarjoaa.”

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Marika Nyman kirjoitti:

    Haluaisin mielelläni saada postiasi. Olen todella kiinnostunut näistä asioista.

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Tänne mun blogiin tulee joka viikko enkeliviestejä ja tarotkortin nostoja 🙂 Jos haluat oman tulkinnan niin voit laittaa mulle Instagramissa viestiä niin sovitaan paremmin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.