Hae
Mirva Emilia

Torstain tarot-tulkinta – valitse intuitiivisesti puhuttelevin kortti

Torstain tarot-tulkinta on taas energisoiva, mutta samaan aikaan hyvin harmoninen ja tasapainottava. Otin mukaan taas energisoivat kivet, jotka vahvistavat lisää tarotkortin viestiä. Haluan ottaa tulevaisuudessa tähän torstain tarottiin myös erilaisia tarotkpakkoja mukaan, kun nyt olen käyttänyt aina tätä Crowleyn pakkaa 🙂 Tulisi niin teille kuin myös mulle itselle vaihtelua. Ja tiedossa onkin jo yksi uusi pakka, mikä on tulossa mitä voisin käyttää ❤️ Tarotpakkojahan on kuvitukseltaan tuhansia erilaisia ja niitä onkin kiva samalla myös esitellä.

Tarot-tulkinta mennään tällä viikolla kuitenkin vielä tällä tutulla Crowleyn pakalla. Sulje taas silmäsi ja ota muutama syvä hengitys. Rauhoita mielesi ja valitse kortti ja kivi mikä kutsuu sinua eniten. Ole valmis vastaanottamaan kortin ja kiven viestit ja energiat itsellesi ✨

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Hallitsijatar, kivi sodaliitti

Sinussa on erityistä ja syvää rakkautta, millä ohjaat tekojasi ja lähelläsi on hyvä olla. Tuo itsellesi tasapainoista ja harmonista energiaa ja nauti elämän voimasta. Sinua kuljetetaan koko ajan eteenpäin ja oman mielenrauhasi ja tasapainosi avulla parannat niin itseäsi kuin myös toisia olemalla läsnä hetkessä. Älä epäröi jakaa omia lahjojasi, taitojasi ja viisauttasi, sillä olet todellinen auttaja. Muista kuitenkin, ettet uhraudu liikaa toisten auttamiseen vaan pidät myös itsestäsi hyvän huolen ja rakastat itseäsi ?

Sodaliitto kivi lähettää sinulle tasapainoista ja rauhoittavaa mieltä. Pysyt rauhallisena ja tasapainoisena ja pystyt ilmaisemaan asioita parhaalla mahdollisella tavalla ?

2. Turhautuminen, kivi aventuuri

Mielesi pimeä puoli yrittää etsiä eri keinoja ja tekosyitä, jotka horjuttavat sinun luottamusta itseesi ja elämääsi kohtaan. Nämä turhat pelot ja epäilykset vievät mielenrauhasi ja tasapainosi muualle, vaikkei näille pelolle ja epäilyksille ole mitään todellisuutta. Ainoa, kuka näitä epäilyksiä ja pelkoja tekee on meidän oma mieli. Sinulla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa sinun omat toiveet ja tavoitteet, nämä eivät kuitenkaan tule itsestään vaan asioiden eteen on tehtävä töitä. Löydä oikeat ratkaisut millä pääset tavoitteeseesi ja tee useampi suunnitelma tälle, sillä saatat kyllä saada haluamasi mutta et välttämättä sillä tavalla kuin olit sen suunnitellut. Ole valmis löytämään uusia ratkaisuja ja tapoja toteuttamaan itseäsi ja ole avoin toisten ihmisten ajatuksille ?

Aventuuri kivi lähettää sinulle runsautta ja energiaa nähdä uusia asioita ja mahdollisuuksia. Kiven energia tukee sinun omaa positiivisuuttasi ja tuo sinulle uusia ideoita, luovuutta ja inspiraatioita.

3. Sauvojen prinssi, kivi kalsiitti

Olet valmis astumaan ns. pimeydestä valoon ja lähtemään uudestaan liikkeelle. Et anna enään vanhojen asioiden olla esteenäsi vaan olet raivannut itsellesi uuden tien. Tien, mikä vie sinua oikeaan suuntaan ja missä tunnet olevasi oikealla polulla. Älä pidättele omaa energiaasi vaan anna luovuutesi virrata ja suuntaa energiasi hyvään ja positiiviseen suuntaan. Olet voittanut pelkosi, joten nyt on sinun aikasi lähteä tekemään työtä tavoitteidesi eteen. Tunne tämä valtavan voimakas energia itsessäsi ja luota intuitioosi ja unelmiisi ?

Kalsiitti kivi lähettää sinulle vielä tämän kaiken energian lisäksi lisää voimakasta energiaa ja auttaa sinua selättämään kaikki epävarmuudet. Kiven energia tasoittavat sinun pelkoja ja väsymystä tuoden tilalle uusia ideoita ja iloa ?

Tarot-tulkintaa teen oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin ja puolen tunnin tulkintoja videoyhteyksin tai oman henkilökohtaisen numeroni kautta ✨

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *