Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Ukon Pakka – mystisen kortin viesti sinulle

Kaupallinen yhteistyö: Tarot Puoti

Ukon Pakka toimii tänä torstaina kolmen kortin nostossa ja oon tästä ihan super innoissani! Ukon Pakka on kalevalaista Tarottia ja pakka onkin saanut inspiraationsa Kalevalasta, suomalaisesta kansanperinteestä, vanhoista kansantarinoita, suomalaisen mytologian tutkimuksesta ja shamanismista. Näistä korteista huokuu aivan omanlaisensa mystisyys ja korttien kuvitus on ihan mieletön. Kuvituksesta huokuu suomalaisuus, meidän vahvuus ja historia.

Korttien ainutlaatuisuus näkyy myös korttien nimissä. Iso Arkana eli suurten salaisuuksien kortit alkavat Ukon Pakassa Maailman synnyllä mikä on yleisemmältä nimeltään Narri ja tämä Iso Arkana loppuu Maailman puuhun mikä taas yleisemmältä nimeltään on maailmankaikkeus. Jokaisella nimellä on tässä Ukon Pakassa oma versionsa mikä tuo koko pakkaan oman viehättävyyden.

Pienessä Arkanassa eli pienten salaisuuksien korteissa ja hovikorteissa on tietysti myös omat nimet ja symboliikat. Hovikorttien jaottelu menee neljän elementin mukaan: tuli eli tulen väki (sauvat), vesi eli veden väki (maljat), ilma eli ilman väki (miekat) ja maa eli maan väki (lantit). Näissä hovikorteissa on käytetty suomalaisia muinaisia jumaluuksia, luonnonhenkiä, jotka hallitsivat elementtejä.

Ukon pakka – valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti

Näitä kortteja ja kirjaa voisin esitellä loputtomiin, mutta antaa näiden viestien puhua puolestaan. Kolmen kortin nosto toimii samalla tavalla kuten aikaisemminkin. Eli valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti kuvan kolmesta korttivaihtoehdosta. Kun olet lukenut oman viestisi rauhassa ja sisäistänyt viestin, niin suosittelen sinua mielenkiinnosta lukemaan myös muut kortit ja tutustumaan pakkaan sitä kautta lisää ?

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Tuliemo (tulen Väki)

Olet saavuttanut syvän itsetuntemuksesi kohtaamiesi vaikeuksien kautta. Voit nyt rentoutua ja keskittyä sisäiseen maailmaasi. Voit kohdata ihmiset lempeästi, sillä myötätuntosi on kasvanut kokemustesi ansiosta. Anteeksianto ja myötätunto haluavat tulla sisäisestä lähteestäsi, älä säästele niitä. Luovu syytöksistä itseäsi ja muita kohtaan, sillä olet lempeä ja oikeamielinen, jolla on puhtaan rakkauden lahja. Olet sinut itsesi kanssa ja nyt voitkin nauttia elämästä tässä ja nyt ❤️

2. Kilpakosinta (oikeudenmukaisuus/Voima)

Tämä kortti viestittää useista vaihtoehdoista, jotka ovat kaikki hyviä omalla tavallaan ja siksi tilanteessa onkin valinnan vaikeus. Erilaiset odotukset ulkopuolelta saattavat olla ristiriidassa oman sisäisen maailmasi kanssa. Luota silti omaan sisäiseen tietoosi siitä, mikä valinta tukee juuri sinun henkistä kasvuasi parhaalla mahdollisella tavalla ja luota siihen, että muut sopeutuvat sinun valintaasi ajan kanssa.

3. Kultainen nainen (tulen väki)

Yritä nähdä vihollisistakin heidän hyvät puolensa. Meidän ei tulisi arvostella muita heidän elämäntilanteensa tai ulkoisten ominaisuuksien takia, sillä ne eivät ole koko totuus. Vihan ja katkeruuden käsitteleminen ja myötätunnon harjoittaminen sekä anteeksiantaminen ovat avainasemassa terveissä ja hyvissä ihmissuhteissa. Elämään kuuluvat pettymykset ja sen hyväksyminen, ettei aina voi saada haluamaansa.

Ukon Pakka on Tarot puodin verkkokaupasta ja saatkin -10% alennuksen yhdestä tilauksestasi (ei koske aletuotteita) koodilla TarotAleHuhti10

Koodi on voimassa huhtikuun loppuun saakka ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Kaupallinen yhteistyö: Tarot Puoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *