Hae
Mirva Emilia

Ennustaminen taroteista – usein kysytyt kysymykset

Ennustaminen ja tarotkortit on yhdistetty toisiinsa jo iät ja ajat. Mielestäni tarotkorteista katsominen ei kuitenkaan ole ennustamista vaan niiden avulla näytetään mihin suuntaan tulisi mennä itseään kuunnellen tai mihin asioihin itsessä tulisi kiinnittää huomiota, jotta asiat sujuisivat paremmin. Tarotkortit saavat paljon ihmetystä ja kyselyä aikaan ja huomaan, että ne kiinnostavat ihmisiä paljon. Ihmetellään, että mikä ihmeen tarot ja miten niitä käytetään. Vastaan alla yleisimpiin kysymyksiin, mitä minulta tarotkorteista kysytään ?

Mitä tarotkortit ovat?

Tarotkortit koostuvat 78 kortista ja ne on jaettu suureen ja pieneen arkanaan. Jokaisella kortilla on oma tarkoituksensa ja viesti, jotka opastavat omassa elämäntilanteessa. Suuri Arkana keskittyy henkiseen ja sisäiseen kasvuun sekä itsensä kuuntelemiseen kun taas pieni Arkana kuvaavat toimintaa ja kuvastavat arjen haasteita ja koettelemuksia kuin myös niitä hyviä ja ihania asioita joihin tulisi kiinnittää omassa arjessa enemmän huomiota. Pienen arkanan kortit ovat jaettu neljään eri maahan: sauvat, maljat, miekat ja lantit. Näihin jokaiseen pienen arkanan maan kortteihin kuuluu myös hovikortit eli prinssit, prinsessat, kuninkaat ja kuningattaret.

Kuinka kortteja käytetään?

Tarotkorteilta voi kysyä neuvoa johonkin elämäntilanteeseen, kysymykseen tai pyytää yleistä viestiä, mitä kortit haluavat sillä hetkellä sanoa. Yleisimmät kysymykset ja aiheet mitä korteilta kysytään, koskee omaa rakkauselämää, työtä, taloutta ja terveyttä. Korteilta voi myös kysyä, mihin tulisi kiinnittää itsessään erityistä huomiota tällä hetkellä, jotta elämä antaisi kaiken mahdollisen ilon, onnen ja runsauden.

Tarotkorttien avulla opetetaan itselleen itsensä kehittämistä, itsensä kohtaamista ja rehellisyyttä itseään kohtaan. Korttien viestit on aina rakkaudellisia ja myös niistä negatiivisista piirteistä kortit löytävät hyvän puolen ja kuinka niitä voisi lähteä kehittämään positiivisella tavalla. Kortit ovat kuin ystävä, keneltä voi kysyä mieltä askarruttavia asioita ja niiltä saa rehellisen ja aidon vastauksen ketään kuitenkaan loukkaamatta ja satuttamatta ❤️

Voiko korteilta kysyä mitä tahansa?

Ehdottomasti voi! Muotoilisin kuitenkin kysymyksen aina niin, ettei vastaus olisi pelkkä kyllä tai ei, koska korttien antama vastaus on aina laajempi. Rakkaus elämästä voisi kysyä esimerkiksi, että mihin voisin suunnata energiani ja ajatukseni, jotta puhdas rakkaus osaisi ja pääsisi luokseni.

Uusiin työpaikkoihin ja -mahdollisuuksiin kun kysyy, niin paras kysymys korteille olisi, että mihin minun tulisi kiinnittää huomiota, kun lähetän työhakemusta. Silloin kortit antavat parhaan mahdollisen johdatuksen, avun ja vastauksen.

Kortit pystyvät antamaan vastauksia ja auttamaan sinua ratkaisemaan arjessa olevia ongelmia ja pulmia. Kun kortteja oppii lukemaan ja niiden kanssa syntyy luotettava yhteys, saa niiden avulla paljon uusia oivalluksia omasta itsestä ja oppii suuntaamaan oman energian omiin voimavaroihin ja kykyihin.

Voiko tarotkorteilla ennustaa ja nähdä tulevaisuuteen?

Tarotkorteilla on oma mystinen taikuutensa, mutta itse en tarotkorteista katsomista näe ennustamisena. Olen nähnyt niistä asioita, jotka ovat käyneet toteen ja korteista tulee paljon vahvoja viestejä, mutta itse en voi sanoa että ennustan tulevaisuutta korteista. Tulevaisuus on omasta itsestä kiinni ja siitä kuinka tätä hetkeä käsittelee ja mihin suuntaan omaa elämäänsä vie. Me itse teemme oman tulevaisuutemme ja koen, että tarotkorteista on paljon apua sen rakentamisessa ja uusien asioiden oivaltamisessa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Teen palvelunumeroni kautta tarot-tulkintoja numerossa 0700-94002 (hinta 2,38€/minuutti) ❤️

Teen myös 30 minuutin tulkintoja henkilökohtaisen numeroni kautta sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *