Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Kalevalainen Tarot – viesti sinulle

Kaupallinen yhteistyö: Tarotpuoti

Kalevalainen Tarot on mulle aika uusi tuttavuus ja olen tätä Ukon Pakkaa käyttänyt jo kertaalleen tässä kolmen kortin nostossa. Kuten jo aiemmin kerroin, pakka ja kortit on todella mielenkiintoisia ja kuvitus tuo todella hyvin kalevalaisuutta ja suomalaisuutta esiin. Musta onkin ihanaa, että pääsette tekin tutustumaan tähän pakkaan tämän kolmen kortin koston yhteydessä ❤️

Pyydän sinua taas sulkemaan silmäsi ja keskittymään olemaan läsnä tässä hetkessä ja olemaan valmis vastaanottamaan itsellesi tämän tarotviestin ❤️ Kun olet valmis avaa silmäsi ja valitse sinua puhuttelevin kortti kuvan kolmesta korttivaihtoehdosta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Raudan synty

Raudan synty on tulen väkeä ja tutummin tämä kuvaa Sauvojen kakkosta. Tämä kortti antaa sinulle rohkeutta uusiin aloituksiin ja ideoiden kehittelyyn. Ole kokeilunhaluinen ja luota omaan idearikkauteen. Sinulla on jotain arvokasta, mitä voit viedä eteenpäin, kunhan luot itsellesi oikeanlaiset olosuhteet Älä hukkaa energiaasi huonoihin vaihtoehtoihin, vaan näe omat mahdollisuutesi ja taitosi. Ole myös tarkka, ettei kukaan tule pilaamaan sinun suunnitelmaasi ja hienoja ideoitasi. Pidä ne vielä itselläsi ja tuo sitä esiin vastan kun olet kehitellyt ja vienyt sitä tarpeeksi eteenpäin. Kun panostat hyviin olosuhteisiin, niin silloin ideastasi pääsee nauttimaan itsesi lisäksi myös ympärilläsi olevat. Sinussa on potentiaalia, rikkautta ja taitoa. Älä vähättele itseäsi ja kykyjäsi ?

2. Lintukoto

Lintukoto on ilman väkeä ja meille tutummin Miekkojen kakkonen. Kortti kertoo haaveesta jostakin paremmasta, jostakin paremmasta paikasta missä kuvittelet, että olisit onnellisempi kuin tässä hetkessä ja tässä paikassa. Katsominen samoihin nurkkiin tuntuu tällä hetkellä tylsältä ja painaa omaa mieltä. Toivoisit pääseväsi lentoon vapaana kohti lämpöä, rauhaa ja, että saisit etäisyyttä kaikkeen. Haaveet paremmasta elämästä ja onnellisuudesta auttavat etsimään oikeaa reittiä ja oikeaa kohdetta ja loma tähän kevääseen tekisikin sinulle erityisen hyvää ja pääsisit pienelle irtiotolle. Käsittele kuitenkin ennen tätä irtiottoa huolet ja murheet, sillä ongelmat usein seuraavat mukana uusiin ympyröihin ja kohteisiin. Ongelmien kohtaaminen ja ratkaiseminen auttaa viemään sinua itseäsi eteenpäin ja pian huomaatkin, että oikea kohde ja reitti löytyikin sinun sisimmästäsi, sydämestäsi. Älä pakene ongelmia vaan käsittele ne, sillä sen jälkeen olet vapaa ?

3. Pellonpekko

Pellonpekko on maan väkeä ja meille tutummin Lanttien Ässä. Kortti on oikea onnellisuuden, menestyksen, ilon ja runsauden kortti. Pidä sinun ihana ja luottavainen katse tulevaisuudessa, sillä sinua odottaa valtava henkinen kukoistus. Tee käsilläsi ja ole yhteydessä maahan. Kylvä siemeniä ja luo uusia ideoita ja rikkauksia itsellesi sitä kautta. Vahva kysymys kortin mukana tulee, että oletko valmis ottamaan vastaan tämän suuren onnen mikä sinulle olisi tulossa ja tekemään kaikkesi oman onnellisuutesi eteen? Vastuu omasta onnellisuudesta on omissa käsissä, joten sitoudu projekteihin, jotka tuntuvat tällä hetkellä hyviltä ja rakenna sitä kautta elämästäsi yhä onnellisempaa ja runsaampaa ?

Tämän Ukon Pakan sain yhteistyön kautta Tarotpuodista ja vielä tämän huhtikuun loppuun saakka minulla on antaa teille alennuskoodi, jolla saat yhdestä ostoskerrastasi -10% alennuksen ?

Koodi on TarotAleHuhti10

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Kaupallinen yhteistyö: Tarotpuoti

Yksi kommentti

  1. Pia Lahtinen kirjoitti:

    Kiitän kortista kaksi, joka puhutteli minua.
    Se osui niin oikeaa kaikkien niiden sanomien kera, mm etelä ja lämpö sekä pois haluaminen…
    Olen ollut vaarassa, mutta enkelit ovat minua suojdlleet. En pakene, mutta pelkään tekeväni vääriä valintoja. Kaikkeen liittyy mies… Hyvin rakas… Mutta monin tavoin ”sairastunut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *