Hae
Mirva Emilia

Ukon Pakka – valitse kolmesta kortista intuitiivisesti omasi

Tällä viikolla kolmen kortin nostossa on käytössäni Ukon Pakka. Tätä pakkaa on mielestäni tosi kiva käyttää tässä kolmen kortin nostossa, koska nämä kortit tuovat ihan uudenlaista näkökulmaa taroteista. Sinun intuitiollesi tulee taas käyttöä, kun valitset kuvan kolmesta tarotkortista sinulle puhuttelevimman ❤️ Uskon ja TIEDÄN, että tämän päiväinen viesti tulee avaamaan sinulle ihan uudenlaisia ajatuksia itsestäsi ja ympäristöstäsi.

Sen enempää jaarittelematta laitan alle kuvan kolmesta kortista, jotka ovat tosiaan kalevalaista Tarottia. Valitse intuitiivisesti omasi ja lue alta mitä korttisi haluaa Sinulle viestittää ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Ukon Pakka – Antero vipunen

Tämä kortti edustaa samoja piirteita kuin tavallisen tarotpakan Erakko kortti. Sinussa on enemmän totuutta ja viisautta sisimmässäsi kuin mitä uskotkaan. Etsi nämä ja sisäinen valosi sisimmästäsi hiljentämällä ja rauhoittamalla mielesi, sillä silloin voit löytää sisäisen oppaasi, mikä viisaasti kertoo mihin sinun tulisi kulkea. Nauti omasta itsestäsi ja anna itsellesi aikaa. Nauti yksinolostasi, sillä sen ei tarvitse tarkoittaa yksinäisyyttä vaan yksinolosta nauttimista. Yksinolo on todella kantava voima ja myönteinen kokemus oman henkisen kehityksen kannalta. Jotta voit kehittyä ihmisenä ja etenkin henkisellä tasolla, ota itsellesi oma aika ja nauti siitä. Hiljenny ja kuuntele mitä sisimmälläsi on sinulle kerrottavana ❤️

2. Ukon Pakka – hiiden hevonen

Olet rohkea, aikaansaava, elämäniloinen ja intohimoinen kulkija ja juuri sinunlaisia päättäisiä oppaita me tarvitsemme tänne maan päälle. Luota rohkeasti omaan intuitioon ja uskalla tehdä omaperäisiä ratkaisuja. Kortin vahva viesti on, että sinulla ja sinussa on kaikki mahdollisuudet ja tarvittavat voimavarat päämäärääsi ja etenet haasteista huolimatta kohti menestystä. Älä kuitenkaan sokaistu menestyksen tiellä vaan kuuntele rauhassa välillä itseäsi ja omaa suuntaasi sillä turha ylpeys voi saada hetkessä kaikki palasiksi. Pidä katseesi kohti unelmissasi ja menestyksissäsi mutta pidä samalla tiukasti jalat maassa ja ole valppaana koko tämän menestyksen tien ajan. Nyt ei ole enään tarvetta väistellä mitään vaan olet valmis menemään tulta päin! ?

3. Ukon Pakka – pohjolan neito

Olet oppinut uusia taitoja ja nyt on aika ottaa nämä taidot esiin ja hyödyntää niitä. Näiden taitojen avulla sinulla on mahdollisuudet suoriutua haasteista ja vaikeista tilanteista. Tämä taito, minkä olet oppinut on oikea lahja itsellesi vaikka se tällä hetkellä voikin tuntua melko mitättömältä. Tämä taito ja tieto on opetettu sinulle tarkoituksella, sillä elämä on usein viisaampi kuin mitä me itse olemme. Elämä opettaa meille asioita, joita emme itse olisi tulleet edes ajatelleeksi. Ole tämän taitosi kanssa yhteydessä maan energioiden kanssa ja tartu rohkeasti haasteisiin mukaan käyttäen kykyjäsi viisaasti. Älä pelkää epäonnistumisia, sillä nekin kuuluvat elämään ja ne ovat tärkeitä oppiläksyjä meille jokaiselle. Arvokkaimmat oppiläksyt tulevat usein kantapään kautta ?

Tämä Ukon Pakka yllättää minutkin kyllä kerta toisensa jälkeen ihan uudella tavalla. Korttien merkitykset avaavat vielä enemmän myös perinteisten tarotkorttien merkitystä. Toivottavasti sait kortin viestistä itsellesi paljon uusia ajatuksia ja oivalluksia ✨

Muistathan, että olen myös palvelunumeroni päässä päivittäin ? Tavoitat minut numerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ? Teen myös kirjallisia tulkintoja sähköpostiin hintaan 50€ sekä puolen tunnin tulkintoja puhelimitse hintaan 30€ ? Tavoitat minut numerostani 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Aila kirjoitti:

    Kortti 1 puhutteli minua ❤

  2. Annie kirjoitti:

    Tuo musta hurja hevonen on mun voimaeläimeni, olen sitä usein nähnyt meditaatiossa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.