Hae
Mirva Emilia

Vahvat energiat valtaa torstain tarotit

Vahvat energiat valtasivat täysin tämän viikon torstain tarotit ja tämän päivän viestit tulevatkin olemaan todella voimaannuttavia. Ota viesti vastaan avoimuudella ja rehellisyydellä ja käännä katseesi siihen tunteeseen mitä kortin viesti Sinulle antaa. Viestin luettuasi keskity hetki itseesi ja itsesi kuuntelemiseen ❤️

Valitse alla olevasta kuvasta kortti, joka resonoi sinua ja ajatuksiasi. Anna tämän tunteen vallata mielesi ja lue, mitä valitsemasi kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Näkki

Tässä kortissa oma intuitio korostuu. Luota omaan intuitioon äläkä antaudu muiden vietäväksi. Kaikkia ulkopuolelta tulevia mielipiteitä ei kannata kuunnella tarkalla korvalla, sillä huhupuheet ja juorut voivat hankaloittaa omaa näkemystäsi tilanteestasi. Tarkastele asioita omasta näkökulmasta ja luo omat näkemyksesi asioista. Se paha, mitä toiset ehkä antavat ymmärtää jonkin asian olevan ei välttämättä todellisuudessa sitä ole. Jokaisella meistä on huonoja kokemuksia elämässä, mutta niillä on turha pelotella toisia joten usko ja luota omaan intuitioon tällaisissa tilanteissa. Voimme alkaa kokea kaiken uhkana itsellemme jos kuuntelemme liikaa toisia emmekä luota omaan intuitioon.

Kuuntelemalla sydäntäsi tiedät mitä uusille ehdotuksille teet, kun niitä tulee vastaan. Älä valtaa sydäntäsi peloilla vaan ystävysty kaikkien solujesi kanssa rakkaudellisesti. Näin suurimmatkin heikkoudet muuntautuvat todellisiksi vahvuuksiksi ?

2. Lohikäärme

Lohikäärme, joka kortissa on kuvastaa ja edustaa rohkeutta ja vahvuutta mitä sinussa on. Sinussa on oikeaa vahvuutta, jonka avulla selviydyt mistä tahansa haasteesta. Jos tunnet tällä hetkellä, että voimasi ovat lopussa etkä meinaa tätä vahvuutta ja rohkeutta löytää itsestäsi niin ota tämän kortin vahva energia itsellesi ja usko itseesi. Usko itseesi ja omiin kykyihisi ja puolusta itseäsi ja lähimmäisiäsi tarpeen vaatiessa. Koettelumukset ovat tehneet sinusta vahvemman ja tiedän, että selvitä tulevistakin haasteita kunhan vain uskot itseesi vaikeallakin hetkellä.

Tässä kortissa liikkuu todella vahvat energiat, joten nyt ei ole aika jäädä tuleen makaamaan vaan mentävä eteenpäin. Nouse ylös yhä uudestaan, eheämpänä ja vahvempana ?

3. Käärmeiden käräjät

On totuuden aika. Rehellisyys itseä ja muita kohtaan vie asioita eteenpäin ja on hyvä muistaa, että rehellisyys ei tarkoita sitä, että ihminen olisi erehtymätön. Rehellisyys on myös sitä, että uskalletaan myöntää olleensa väärässä, jos on tehnyt erehdyksen. Totuus ei ole aina mustavalkoinen vaan siinä on erilaisia näkökulmia ja puolia. Lähesty omalla rehellisyydella muita ja kuuntele myös muiden ajatuksia avoimesti. Tuomitsemisella ja syyttelyllä ei päästä pitkälle vaan kunnioitetaan myös toisten mielipiteitä.

Oletko valmis kuulemaan ja/tai kertomaan totuuden peittelemättä virheitä? Rohkene kertomaan avoimesti, jos huomaat olleesi väärässä. Näin osoitat rehellisyyttä ja avoimuutta niin itseäsi kuin myös toisia kohtaan. Oppi tulee usein kantapään kautta ja vain nöyrällä asenteella voimme sisäistää totuuden ❤️

Pakko myöntää, että mää rakastun tähän Ukon Pakkaan kerta toisensa jälkeen kun kirjoitan teille näitä viestejä ?

Olen myös palvelunumeroni päässä päivittäin klo 9-23. Tavoitat minut numerosta 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata ajan itsellesi puhelintulkintaan tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi numerosta             040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.