Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aikakausi – kuka minä olen?

Viikon tarotkortiksi nousi Aikakausi, joka pyytää miettimään omaa itseään. Kuka minä olen, millaista elämää minä haluan elää, elänkö omaa unelmaelämääni? Tietenkään koko aikaa ei voi leijua pilvissä ja elää sellaista unelmaelämää missä ei mitään esteitä tai ristiriitoja tulisi, mutta ne kuuluvat elämään ja myös niistä hetkistä voi olla kiitollinen. Tämä on myös menneisyydestä vapautumisen kortti.

Kun mietimme omaa itseämme niin parhaimmat vastaukset tulevat silloin kun mieli, keho ja sielu ovat tasapainossa ja heidän välillään on esteetön yhteys. Vihaisena, katkerana tai pelossa ei kannata tehdä päätöksiä, sillä ne päätökset tulevat pelon ja negatiivisuuden vallassa. Ne eivät ole silloin todellisia päätöksiä, joita sinä sisimmässäsi haluat tehdä. Silloin kun mietit omaa itseäsi ja omaa elämääsi niin ota rauhallinen ja hiljainen hetki itsellesi ja kuuntele syvintä minääsi. Mitä sinä haluat, mitkä ovat esteitäsi ja kuinka näistä esteiden yli pääsisit.

Aikakausi muistuttaa laajakatseisuudesta

Kun oman mielen ja ajatuksen pitää laajakatseisena niin silloin näkee omat mahdollisuudet paremmin ja selvemmin. Ei kannata kulkea laput silmillä sillä silloin hyvät asiat ja mahdollisuudet voivat jäädä näkemättä ja aistimatta. Kun tunnistaa omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet niin niitä kannattaa vahvistaa. Ympäröi itsesi samanhenkisillä ihmisillä ja energioilla. Sillä tavoin vahvistat itseäsi ja varmistut siitä, että olet oikealla tiellä.

Kuuntele sydämesi ääntä ja kulje sinne minne kutsumuksesi sinua vie. Jokaisella meistä on mahdollisuus toteuttaa itseämme entistä isommin ja kokonaisvaltaisemmin kunhan vain annamme itsellemme luvan siihen. Ja miksi emme antaisi, miksi emme lähtisi kulkemaan sitä polkua minne oma sydän vie. Mahdollisuutemme on rajattomat. Avataan näille mahdollisuuksille silmät ja kuljetaan sitä kohti minne sydän sanoo. Ole itsellesi rehellinen ja avoin, näin oma elämäntehtävä selkiytyy.

Aikaukauden kortti merkitsee myös menneisyydestä vapautumista. Kysymys kuuluukin, haluatko elää kiinni menneisyydessä vai olisiko aika laittaa piste menneelle ja hyväksyä se osaksi elämää? Menneistä vapautuminen on todellinen tunnelataus itsessään ja tämä energia saa meidät menemään ihan uusille urille. Se on ainoastaan itsestä kiinni haluaako elää kiinni jossain, mikä ei enään vie itseä mihinkään vai haluaako astua sieltä askeleen eteenpäin ja tuntea sen ihanan vapauden ja onnen tunteen mitä irtipäästäminen antaa. Se päätös meidän jokaisen on tehtävä itse mutta tiedän, että se kannattaa. Se vaatii kovaa tahtoa ja itsekuria ettei vanhaan enään palaa silloinkaan vaikka ne kuinka yrittäisivät kolkutella ovella mutta tämä työ palkitaan ihan varmasti. Elämä on nauttimista varten ja elämä on onnellisuutta varten. Sitä ei kannata tuhlata jäämällä menneeseen kiinni.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38 €/min.) 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40 €) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.