Hae
Mirva Emilia

Mikä kortti resonoi sinua?

Tällä kertaa tarot-torstain kortit resonoi vahvasti omaakin kehoa ja mieltä ja otankin kortin viestin avoimena vastaan. Toivottavasti sinuakin kortit resonoivat ja antavat tähän hetkeen vahvistusta mitä ikinä käytkään elämässäsi läpi. Kerron lopuksi mikä kortti puhutteli minua eniten ja kerron vähän omia fiiliksiä mitä kortin viesti mieleeni toi. Itselle on aina aika vaikea katsoa kortteja, koska niitä tulkitsee helposti niinkuin oma mieli tahtoisi niiden sanovan eikä sitä itse välttämättä osaa katsoa asiaa toiselta kantilta tai syvemmin. Ennenkuin itselleni kortteja nostan niin avaankin sydämeni täysin ja olen valmis vastaanottamaan kaikenlaisen viestin mitä kortit haluavat lähettää. Silloin ei oma mielikään pääse valloilleen vaan viesti tulee juuri sellaisena kuin sen on tarkoitettukin tulevan.

Tänä torstaina käytän viestien antajana Ukon Pakkaa. Laitan alle kuvan kolmesta kortista, tarkastele niitä rauhassa ja valitse kortti mikä puhuttelee sinua eniten. Lue alta, mitä kortti haluaa sinulle tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Kultainen nainen

Jos tämä kortti resonoi sinua, niin tämä kortti tuo esiin rehellisyyttä epärehellisyyttä ja teeskentelyä vastaan. Jos elämässäsi on tai on ollut ihmissuhteissa epärehellisyyttä tai teeskentelyä niin opettele näkemään ja erottamaan totuus valheesta ennenkuin teet päätöksiä ja päätelmiä. Tuo itsestäsi esiin rehellisyyttä ja näytä mitä hyvää rehellisyydellä voi saavuttaa. Epärehellisyyden tai teeskentelyn energioihin ei kannata lähteä mukaan sillä se ei kanna pitkälle kun taas rehellisyys ja asioiden käsittely kantaa hedelmää. Ihmissuhteet eivät aina ole helppoja ja anteeksi antaminen sekä vihan ja katkeruuden käsitteleminen niin omissa ajatuksissa kuin myös toisen kanssa ovat avainasemassa. Näin ihmissuhteet kehittyvät ja syvenevät kun asioista ja tunteista puhutaan. Vahva viesti on myös se, että muistetaan ettei aina voi saada haluamaansa ja se tulisi myös hyväksyä. Asian hyväksyminen avaa tien tulevalle. Pettymyksen tunteeseen jää helposti kiinni ja silloin uudet mahdollisuudet saattavat mennä sivu suun, siksi asian hyväksyminen, ymmärtäminen ja käsitteleminen on hyvä aloittaa heti pettymyksen tullessa.

2. pohjolan neito

Nyt on aika ottaa käyttöön opitut taidot ja suoriutua niiden avulla vaikeista ja haastavistakin tilanteista. Elämä usein opettaa ja jos asiat ei mene niinkuin on suunnitellut ja ajatellut niin lopulta kuitenkin tulemme huomaamaan, että kaikilla käännöksillä ja vastoinkäymisillä on ollut jotain opetettavaa. Elämä opettaa meitä näkemään asiat eri tavalla ja opettaa meille asioita, joita emme itse olisi voineet ajatellakaan. Meitä ohjaillaan koko ajan oikeaan suuntaan vaikka se välillä tuntuisikin haastavalta ja vaikealta. Näinä aikoina on vain otettava käyttöön lujemmin opitut asiat.

3. pellonpekko

Sitoudu rakentamaan elämästäsi yhä onnellisempaa ja runsaampaa. Anna luonnon energian vedota nyt sinuun ja luoda elämääsi tasapainoa. Nauti kaikesta runsaudesta ja yltäkylläisyydestä mitä elämässäsi on ja luo uusia ideoita yhdessä maan ja luonnon energian kanssa. Ideoi rauhassa ja tutki eri vaihtoehtoja mitä sinulla on ja tunnustele omia ajatuksia niistä. Pidä yhteytesi maan energian kanssa ja luota mitä tämä energia sinussa herättää. Luonnon energia on yksi vahvimmista ja puhtaimmista energioista mitä ympärillämme on ja tämä auttaa saamaan lisää runsautta ja onnellisuutta elämään.

Minua itseeni resonoi vahvasti kortti numero 2 eli Pohjolan Neito. Tämä antoi vahvistusta ja luottamusta siihen, että elämä todella on kuljettanut ja tulee kuljettamaan oikeaan suuntaan ja on antanut mahdollisuuden jakaa omia ajatuksia ja auttaa muita. Myös ihmissuhteisiin tämä viesti on just eikä melkein. Kaikki ei todellakaan aina ole ollut helppoa ja syvissä vesissä olen käynyt mutta tämä on opettanut mua arvostamaan ja rakastamaan itseäni enemmän mikä heijastuu tähän hetkeen ihmissuhteisiin niin, että olen oppinut luottamaan itseeni ja toisiin enkä ole enään liian kiltti.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tulkintaan (40€) tai voit tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.