Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Muutoksen voima

Viikon tarotkortiksi nousi Muutos. Muutoksen voima ja ymmärrys auttavat kohtaamaan elämän muutoksia vaikka osa niistä voi olla pelottavia eikä niitä välttämättä haluaisi kohdata ja sivuuttaa ne. Osa muutoksista taas on niitä, joita oikein odottaa ja laittaa sukat pyörimään jaloissa. Muutos antaa aina mahdollisuuden omaan kasvuun ja muutoksen aikana onkin hyvä tarkastella omaa itseään ja sitä, mitä muutoksella haluaa saada aikaan.
Maailmankaikkeus kuulee meidän toiveet ja pyynnöt ja, jotta ne saadaan halutulla tavalla täytettyä on meidän itse tehtävä omassa sisimmässä ja ajatuksissa myös töitä. Meidän on uskottava omiin toiveisiin ja laitettava oma sisäinen palo palamaan ja antaa roihun syttyä. Ottamalla omat vahvat energiat käyttöön ja tekemällä intohimoisesti töitä omien unelmien ja haaveiden eteen niin silloin meitä ei estä mikään. Kaikilla meillä on samat mahdollisuudet saavuttaa mitä ikinä toivomme ja haluamme, kunhan vain uskomme siihen ja annamme toiveille kaikkemme. Se on sitä paloa mikä sisimmässämme on.

Muutoksen matka sytyttää roihun sisimmässämme

Muutoksen matkalla on tärkeää luottaa omaan intuitioon ja sisäiseen oppaaseen. Sisäinen ääni on tiennäyttäjä, mikä auttaa toteuttamaan omia ideoita ja näkemään elämässä hyvyyden ja kauneuden. Roihu mikä sisimmässämme on auttaa meitä uskomaan itseemme ja rohkaisee meitä kurkottelemaan tähtiin. Mikään ei ole liian isoa sinulle. Muutoksen matkalla hiljentyminen on tärkeää ja se, että saa oman sisäisen äänen kuuluviin. Silloin tiedämme mihin suuntaan oma sisin on itseä viemässä emmekä anna minkään muun energian vaikuttaa niihin päätöksiin, joista olemme täysin varmoja.
Elämä on täynnä rikkautta ja valoa joita emme halua jättää näkemättä. Tiedostamalla omat voimavaramme ja mahdollisuutemme näemme kaiken tämän ja meille kuuluvan. Elämän rikkaus ja kauneus mahdollistaa meille muutoksen omassa sisimmässämme. Ajattele millainen vaikutus luonnolla on meidän elämään ja ajatuksiin. Jo pelkästään luonnon kauneus antaa meille uusia ajatuksia elämästä, omasta itsestämme ja mahdollistaa sitä kautta muutoksen mahdollisuuden sisimmässämme.
Luonto antaa voimaa ja rohkeutta kulkea sinne mihin oma sydän sanoo. Kun jo pelkästään luonnolla on noin suuri vaikutus meihin niin ajattele millainen vaikutus tulee kun siihen lisää rakkauden ja kiitollisuuden. Kun näet itsessäsi kauneuden, rakkauden, kiitollisuuden ja hyvyyden löydät sisäisen roihun itsestäsi ja voimavarasi vain kasvavat. Näin suuren vaikutuksen meihin tekee luonto, rakkaus ja kiitollisuus. Kuvittele näiden lisäksi vielä miten elämän muut hyvät asiat meihin vaikuttavat. Ne lisäävät entisestään onnellisuutta ja tasapainoa kehossamme ja tunnemme kuinka olemme vahvoja ja rohkeita tekemään omat päätöksemme.

Muutoksen voima on todella suuri kun vain annamme sen tapahtua meissä. Jotta muutosta pääsee tapahtumaan voi olla, että jotain täytyy jättää elämässä pois tai ainakin muuttaa omia ajatuksia ja käsityksiä asioista. Muutos on matka omaan itseen ja tämä matka on mielenkiintoinen, vahvistava ja rakkautta täynnä. Muistetaan kuitenkin, että muutoksen matkaan kuuluu myös esteet ja kivikot. Nämä haasteet on vain ja ainoastaan hidasteita, jotka haluavat opettaa jonkin tietyn asian syvemmin. Siihen kannattaakin hetkeksi pysähtyä ja kuunnella mitä tämä hidaste haluaa sanoa ja jatkaa sen jälkeen viisaampana ja itsevarmempana eteenpäin.

Teen tarot-tulkintoja päivittäin myös oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38 €/min.) 

Voit varata myös itsellesi ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva
Instagram @mirva_emilia 
Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.