Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tuho – puhdistautuminen

Viikon tarotkortiksi nousi Tuho, mikä resonoi ainakin itseäni heti. Maailman energiat ovat tällä hetkellä todella pahasti pois raiteiltaan ja välillä tuntuukin siltä, että painostava ilma ja energia suorastaan tunkee ihon läpi omaan sisimpään. Onkin tärkeää suojata itseään rakkauden energialla ennen kuin menee esimerkiksi kauppaan, jotta tämä negatiivinen energia ei pääsisi tarttumaan itseen. Myös itsensä puhdistaminen joka ilta auttaa tasapainottamaan omat energiat negatiivisuudesta mitkä on ympäriltämme päivän aikana tarttunut mukaan.

Täysikuu loisti kirkkaana viikonloppuna ja olinkin tästä täydenkuun ajasta ja sen voimallisuudesta todella onnellinen ja toiveikas. Toivon, että täydenkuun tasapainottavaa energiaa jakautui ympäri maailman, sillä sitä me tarvitsemme. Tämä täydenkuun aika toi kirkkaasti itselle mieleen kiitollisuuden ja rakkauden mitä ympärillemme jaamme. Tämä toi myös ymmärryksen siihen, että kaikki eivät välttämättä ole valmiita vastaanottamaan surun ja pettymyksen aikana rakkautta ja sitä täytyy osata kunnioittaa sillä surun käsittely voi olla täysin kesken ja sekin tunne on tärkeää kohdata rehellisesti ja avoimesti. Rakkaus ei kuitenkaan jätä ketään koskaan yksin vaan on läsnä kokoajan. Joskus kauempana ja joskus lähempänä. Rakkaus ei hyljeksi ketään vaan on kärsivällinen, armollinen ja puhdasta energiaa ympärillämme, ihan koko ajan.

tuho opettaa luopumaan ajatuksista, joihin emme voi vaikuttaa

Mielessämme on usein paljon ajatuksia ja jopa surun tunnetta asioihin, joihin emme voi osaltamme vaikuttaa. On raskasta elää kielteisten ajatusten ympärillä. Nyt meitä pyydetään keskittymään omiin ajatuksiin ja kuunnella mitkä ovat sellaisia ajatuksia ja pohdintoja, joille emme voi mitään vaikka kuinka niitä asioita murehtisimme ja haluaisimme muuttaa parempaan. Hyväksytään tämä, päästetään niistä irti ja keskitytään asioihin, joihin voimme osaltamme vaikuttaa. Mitkä ajatukset ovat todellisia, joihin voit paneutua ja keskittää energiasi? Meidän on otettava oma tahdonvoima nyt esiin, jotta voimme irtaantua peloista ja mielen ylivallasta. Ei anneta oman puhtaan ja rakkaudellisen energian valua mielen ylivallan alle vaan kerätään oma voima sen auttamiseen ja helpottamiseen. Tiedän, että sinussa on se energia ja tahto mitä nyt tarvitaan! Kaivetaan se yhdessä esiin ja kevennetään omaa taakkaa ja ajatuksia. Meitä valonauttajia on maan päällä hurjan paljon, yhdistetään voimamme ja sysätään harha-ajatukset sivuun ja keskitytään siihen, mitä voimme yhdessä tai erikseen tehdä.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit myös varata itsellesi ajan puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *