Hae
Mirva Emilia

Tunnettu hypnotisoija ja verkkovalmentaja on pettänyt luottamukseni, useasti

Eikös se niin ole, että luottamuksen voi pettää vain kerran. Tai näin verkkovalmentaja sanoi ja tähän luotin etten itse siipeeni saa ainakaan tämän lauseen kertojalta. Toisin kuitenkin kävi, luottamus on mennyt ja itselläni on todella petetty ja osittain jopa huijattu olo. Itse yrittäjänä luottamus asiakkaan ja itseni välillä on täydellinen ja luvatut asiat hoidetaan, joten toiminta mitä olen saanut kokea on pöyristyttävää.

Mistä kaikki alkoi?

Kaikki alkoi keväällä kun osallistuin Sami Minkkisen arvokkaaseen Valmentajan Polku -nimiseen valmennukseen. Lupaukset oli suuria ja uskoin niihin, koska itse verkkovalmentaja on menestynyt ja hyvin tunnettukin henkilö. Luotin 110% hänen lupauksiin siitä, mitä valmennus saa aikaan ja mitä kaikkea oppia ja hyötyä siitä etenkin yritystoimintaan tulisi olemaan. Kaikki kuulosti todella hienolta, ryhmä olisi pieni ja intiimi, tehtäviä tulisi heti valmennuspäivän jälkeen sekä ensimmäisestä tehtävästä palaute ja valmentajan kanssa olisi kahdenkeskinen sparraushetki. Koulutuksesta annettiin todella mielenkiintoinen kuva ja sellainen, että oppeja voisi käyttää omassa yritystoiminnassa. Näin jälkeenpäin kun katson tätä tilannetta niin markkinointi oli todella harhaanjohtavaa. Tai haluttiin ehkä tehdä valmennuksesta isompi ja suurempi kuin mihin rahkeet todellisuudessa riittää.

Ensimmäinen valmennuspäivä oli mitä luvattiin. Energia tuntui ihan huikealta ja olin ihan super innoissani. Tämä energia lässähti vain tosi nopeasti, sillä luvattua tehtävää mikä piti tulla heti valmennuksen päätyttyä tuli vasta kahden viikon jälkeen. Tähän tehtävään piti tulla myös palaute mitä ei ole koskaan kuulunut eikä myöskään tehtävän toista osaa mikä luvattiin. Toki osaltani ymmärrän sen, koska meidän whatsapp ryhmässä, jonka valmentaja oli luonut oli yli 100 polkulaista vaikka ryhmän piti olla PIENI ja INTIIMI. Näiden kaikkien tehtävät kun ajatuksella lukee ja antaa vielä palautteen niin urakka on aikamoinen muiden töiden ohella. Tässä nousi ensimmäinen pettymys siihen, ettei sanaan ja markkinointiin voinutkaan luottaa sillä ensinkään mielestäni yli 100 hengen ryhmä ei ole pieni, palautetta tehtävästä ei koskaan tullut eikä toista osaa tehtävästä toimitettu.

Aikataulut petti kerta toisensa jälkeen

Itselleni on tärkeää se, että kun jokin aikataulu sovitaan niin siitä pidetään kiinni ellei tule sairastumisia tai muita pakko peruutuksia. Se on taas yksi luottamuksen osoitus, kun asiat tehdään niinkuin sovitaan ja kunnioitetaan sillä tavalla molempia osapuolia. Valitettavasti valmennuksessa oli odottelua enemmän kuin sitä itse antia mitä valmennuksesta luvattiin. Livetapaamisten aikatauluja siirreltiin, tallenteita ei tullut ajallaan ja loppujen lopuksi valmennuspäivien välissä nämäkin livetapaamiset jäi lupauksista huolimatta yhtä kertaa lukuunottamatta minkä perään meidän yksityisessä ryhmässä huutelin. Olin siis koko ajan odottamassa jotakin. Jotakin mitä ei koskaan tullutkaan lupauksista huolimatta. ”Hauskinta” tässä on se, että itse valmentaja sanoi monesti että hänen luottamuksen voi pettää vain kerran ja jos sen pettää niin paluuta ei ole. Mitenkä tämä sitten toimii toisinpäin? Onko hänellä oikeus toimia millä tavalla huvittaa ajattelematta ja kunnioittamatta hänen maksavaa asiakasta mikä olin ja pettää sanansa kerta toisensa jälkeen?

Paljon puhetta, vähän tekoja

Odotukseni oli todella suuret valmennuksen suhteen, koska suuria luvattiin ja ennenkaikkea luvattiin sitä, että tähän valmennukseen sitoudutaan niin minä valmennettava kuin myös itse valmentaja. Luotin tähän täysin! Valmennuksen aikana alkoi kuitenkin tulla paljon selityksiä, miksi esimerkiksi aikataulut on myöhässä tai tehtäviä ei kuulu. Aina löytyi joku selitys. Odotusta ei koskaan palkittu, sillä tallenteet ja livestream oli täysiä floppeja ja paljon jäi saamatta sitä mitä valmennuksesta luvattiin.

Valmennuksessa olisi ollut vain kahdeksan lähipäivää, joten niiden olisi pitänyt olla heti alusta alkaen toimintaa täynnä. Ei pelkkää puhetta. Valmennusta mainostettiin kaksi vuotta hiottuna, joten luulisi että tänä aikana olisi laitettu edes tehtävät tulemaan automaattisesti heti lähipäivän päätyttyä. Kaksi vuotta on pitkä aika hioa (arvokasta) valmennusta joten ajattelin, että kyseessä todellakin on eteenpäin vievä ja rahalle vastinetta antava valmennus. Tässä hetkessä todella tuntuu, että valmennus on enemmän vienyt omaa energiaa kuin antanut.

Enkä alkuun olisi edes ajatellut joutuvani pettymään niin pahasti niin tähän valmennukseen kuin myös itse valmentajaan, että lähden vaatimaan rahojani takaisin. Onneksi tästä luvattiin 100% tyytyväisyystakuu koko ohjelman ajan.

Valmennuksen irtisanominen

Ensimmäisen kerran ilmoitin valmennuksen lopettamisesta 12.5. eli kolmen lähipäivän jälkeen. Viimeisen katsoin etänä kun huomasin ettei puheensorinasta päästy puusta pitkälle. Ajattelin tietenkin, että asia etenee nopeasti ja vaivattomasti ja valmennus jää mun kohdalla taakse nopeasti. Toisin on kuitenkin käynyt. Kun lähdin reklamoimaan valmennusta ja olin yhteydessä valmentajaan, Sami Minkkiseen en saanut häneltä henkilökohtaisesti mitään vastausta yli kuukauteen. Ainoastaan asiakaspalvelusta vastattiin ja vakuuteltiin, että laittavat Samille tiedon asiasta ja selvittävät asiaa. Nyt tämän kolmen kuukauden aikana mulle on sanottu kaksi kertaa, että palautus on lähtenyt. Varausmaksun sain takaisin, mutta suurempaa maksua ei ole tullut kahdesta lupauksesta huolimatta. Erikoisinta tässä on se, että mulle lähetettiin kuvakaappaus tehdystä palautuksesta Walleyn osamaksupalveluun, jonka jälkeen kahden viikon päästä tulikin viesti että tämä on peruutettu. Rahoja ei siis ole tullut takaisin eikä osamaksua oltu koskaan kuitattu. Viimeisin tekstiviesti on kolme viikkoa sitten kun mulle laitettiin, että nyt lähtee palautus. Tätä palautusta ei ole koskaan tullut. Ei minun tililleni eikä walleylle. Tietoa ei siis ole mihin palautus on tehty jos se on tehty eikä tietenkään viestiin, jossa kysyin tätä, ole vastattu. Palautus on siis tehty jo kaksi kertaa, mutta koskaan näitä rahoja en ole itselleni takaisin saanut. Onko tässä kyseessä huijaus vai mikä?

Harmikseni voin sanoa, vaikka kuinka Samin massahypnooseista tykkäänkin ja muista hänen ajatuksista, oivalluksista ja suuresta avusta mitä hän yleisölleen jakaa, niin luottamus on mennyt hänen yritystään kohtaan lähes täysin. Toivottavasti luottamus saadaan rakennettua joskus vielä uudelleen.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

3 kommenttia

 1. Jonna Peltola kirjoitti:

  💖

 2. Salme Sandvik kirjoitti:

  Olen järkyttyneenä seurannut tätä teidän taistelua minkä Sami Minkkinen on Teille aiheuttanut .Ei näytä vahingossa syntyneeltä ja tällaisia koulutuksia varten on yleensä olemassa ohjelmarunko ja päivät mitä milloinkin tapahtuu Samoin tehtäväkuvaukset.Näyttää siltä että Sami Minkkisellä Ei itsellään ole ollutkaan kokemusta tälläisten verklovalmennusten tekemisestä,eikä hänellä ole koulutusta eikä kokemusta tällaisesta personal trainerina olemisesta.Puhumattakaan psykiatrian puolen tai henkisen valmennuksen kokemuksesta. Olen pitkään seurannut Sami Minkkisen juttuja.Kunnes vuosi sitten lopetin ja ilmoitin hänelle että olisiko hänen syytä seurata omaa jaksamistaan.Ja tuli tunne että hän samoilla lausahduksilkaan kokosi naispuolisen kerhon ympärilleen. Uskon että joillakin hänen jutuillaan on positiivista vaikutusta henkilöille jotka ovat avun tarpeessa.Mutta tämä kaikki on ollut niin hataralla pohjalla ja on tuuletettu yksityiselämääkin.Rahan valta imaisi mukaansa ja on kohtuutonta että näitä ihmisiä jotka ovat joutuneet tästä kärsimään kohdellaan ikäönkuin olisi heidän omaa syytään kaikki.Sami osaa laittaa hienoja sanoja peräkkäin ja pyytää anteeksi.Mutta onko se aitoa ja todellista..Minä en usko.Hän heräsi nyt kun asia tuli julkiseksi.Minö en usko tällaisiin anteeksipyyntöihin.Kun ihminen saa tehdä mitä tahansa ja se on pelkällä yhdellä sanalla kuitattu kaikki pahan teko.Olen itse ollut anteeksipyynnön kohteena monta kertaa mutta se kohtelu on jatkunut mua kohtaan samanlaisena .olenkin sanonut että en enää suostu olemaan anteeksianto koneena Toivon sydämestäni että saatte asiat kuntoon ja rahat takaisin.Enemmän tästä kuitenkin jää psyykkistä traumaa kun luottamusta horjutetaan.Olen itse kuitenkin luottavainen edelleen vaikka luottamustani on monta kertaa koeteltu.Kaikkea hyvää Sinulle♥️

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Kiitos 🥰 Luotan vahvasti siihen, että asiat järjestyy parhain päin ja saamme asian tiimoilta rauhan 🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.