Hae
Mirva Emilia

Häpeä on valtava! Miksi en luottanut intuitiooni?

Tämän viikkoinen case Sami Minkkinen on saanut valtavaa palauteryöppyä ja kiitosta rohkeudesta, että toin asiaa julki. Häpeä on ollut todella suuri siitä hetkestä lähtien kun huomasin miten yritetään viilata linssiin ja röyhkeästi. Postaukseen missä kerron mitä on tapahtunut pääset klikkaamalla tästä. Häpeä ja syyllisyyden tunne tulee siitä, etten luottanut intuitiooni. Hävettää jopa myöntää, ettei intuition ääni ollut kovin suuri, koska jokin suuri ja mahtava olotila pääsi valtamaan koko kehon, oman ajatusmaailman ja sydämen äänen. Suurin ääni tuli siitä, että haluan saada uusia oppeja mitkä vie mua johonkin suureen runsauteen, niinkuin markkinoinnissa luvattiin. Ja tämä lakaisi täysin intuitioni äänen. Olisi pitänyt luottaa siihen pieneen ääneen mikä sanoi, että nyt kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja, että kaikki se oppi ja taito löytyy jo minusta itsestäni.

Mua hävetti niin paljon tämä asia etten kotonakaan puhunut tästä mitään, ennenkuin häpeissäni ja syyllisyyden tunteissani muutama viikko sitten kerroin tilanteen. Tiesin, ettei kotona mua aleta syyttelemään millään tavalla, koska siihen ei ole mitäön syytä eikä tilanne todellakaan ole mun vika. Jostain syystä en vaan kehdannut sanoa, että olen langennut tällaiseen ja vieläpä niin että joudun nyt taistelemaan rahojeni perään.

Kalliit oppirahat

Se, mitä tästä on tullut niin kalliit oppirahat, mitkä toivottavasti tulen saamaan takaisin. Viimeiset kuukaudet on opettanut sen, että katson hyvin tarkalla silmällä millaiseen markkinointiim luotan ja mihin en sekä kuuntelen tarkemmin intuitiotani. Toisaalta olen myös kiitollinen tästä tilanteesta. Ai miksi? Koska opin ja näin omin silmin millä tavalla en itse missään nimessä halua toimia. Epärehellisyys, valehtelu, jatkuva lupausten pettäminen ja selittely miksei asioita tapahdu on tuntunut ihan kamalalta enkä halua, että kukaan kokee mun toimestani sellaista. Toinen asia mistä olen  kiitollinen on se, että tiedän oman voimani olevan sisälläni mikä ei petä ja nostaa jaloilleni. Aluksi meinasin antaa asian olla ja hyväksyä, että asiat nyt vaan meni näin kunnes jokin sisälläni sanoi, että taistele. Tämän jälkeen mikään ei ole pystynyt pysäyttämään sitä taistelua mitä nyt käyn.

Taas on luvattu, että tulevalla viikolla asiat saadaan loppuun ja rahojen palautus käynnistyy. Saa nähdä onko tämäkin kerta pelkkää sanahelinää ja asian vitkuttelua vai totta ja asiat oikeasti lähtevät liikkeelle ja saadaan asian käsittely pois omista energioista.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.