Hae
Mirva Emilia

Mökkiviikko takana, huomenna alkaa arki!

Viimeinen kokonainen lomaviikko meni mökillä. Onneksi saatiin nauttia vielä hyvistä ilmoista. Elokuu on ihan mun lemppari kuukausi kun päivät on vielä lämpöisiä ja illat alkaa hämärtyyn. Iltaisin olikin kiva laittaa lyhtyjä ja led -valoja mökin kuistille ja terassille. Kotonakin alan pikkuhiljaa vaihtamaan kesäkukat syyskukkiin. Kun oltiin mökillä niin sinä aikana meillä olikin kuollut ikkunan edestä yksi kukka, joten siihen haen jonkun mikä kestää pidemmälle syksyyn 😊

Mökillä viikko meni tosi nopeesti. Heti alkuun lapsille tuli kaverit yökylään ja käytiin tekemässä pieni veneretki saareen, grillattiin makkaraa ja syötiin kakkua. Lapset on odottanut tosi paljon, että päästään olemaan pidempi aika mökillä ja tästä ajasta nautittiinkin tosi paljon. Niksun aika tietenkin meni kalastaessa ja mönkkärillä ajaessa ja Julian aika meni… jossain 😅 Mökillä parasta on, että siellä ei tarvitse olla mitään tekemistä, silti aika kuluu eikä haluaisi tulla kotiin 😅

Meillä on ollut jo muutama vuosi haaveena saada mökin viereen toinen mökki, jotta saadaan lisää sänkytilaa. Tarkoituksena ei ole rakentaa isoa mökkiä vaan vierasmajan tyyppinen mökki. Betoniharkkoja Tuomas ja mun isä sai jo vähän kasattua, vielä tarvii kuulemma samanlainen satsi harkkoja kasata eli noin 50kpl. On kyllä ihanaa, että Tuomaksella ja isällä on osaavat kädet eikä tarvitse juuri ulkopuolista apua pyytää 😊 Odotankin jo, että pääsen tekemään pientä sisustamista. Haluan yhdistää niin vanhanaikaisuutta kuin myös tätä hetkeä. Vanha lipasto meiltä jo löytyy varastossa valmiiksi mitä täytyy vähän entisöidä ja puhdistaa. Yksi toive olisi tehdä sänkykaappi, että sängyn saisi päiväksi aina piiloon. Se vapauttaisi hyvin lattiatilaa ja mökki olisi näin avarampi ja tilavampi päivisin. Järvelle päin kun tulee isot ikkunat mistä pääsee tulvimaan paljon luonnonvaloa.

Tänään tultiin hyvissä ajoin kotiin. Julialla alko olemaan jo kovasti perhosia vatsassa koulun alkamisesta niin halusi tulla varmistamaan, että penaali löytää tiensä reppuun 😊 Tänään ehdittiin hyvin käydä kaupoilla ostamassa vielä loput koulutarvikkeet ja uudet vaatteet koulun alkuun. Tänään tuli just sopivasti muisto, miten Niksu on viisi vuotta sitten aloittanut ykkösluokan. Niksu oli niin pikkuinen siinä kuvassa ❤️ Ja huomenna alkaa jo ala-asteen Viimeinen vuosi 🥺 Aikamoista kyytiä tää aika vaan menee!

Tsemppiä kaikille lapsille ja vanhemmille koulun alkuun ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.