Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain huikeat energiat

Mitä sinä voit antaa itsellesi ja muille ja millä energialla sitä annat tai välität? Sitä millaista energiaa jaamme ympärillemme vaikuttaa ihmissuhteisiin ja omaan itseen. Joskus energiana tulee tunne, että joku tuntematon ihminen tai tuttu pyytää ja tarvitsee energialatausta. Vaikka menneisyydessä tutun ihmisen kanssa olisi tapahtunut jotain negatiivista niin silti hänelle voi lähettää rakkautta ja ymmärrystä tähän hetkeen, jotta hänen olotila kohenisi. Tämä auttaa myös itseä pääsemään yli vanhoista ja hyväksymään tapahtuneet. Anteeksianto on suuri hyve, sillä se on täynnä rakkautta. Tai ainakin sen pitäisi olla. Puhtaan rakkauden ja anteeksiannon pystyy vaistoamaan ja tähän vaistoon tulee myös luottaa ettei tule satutetuksi. Mulla on iltaisin tapana lähettää rakkautta kaikille sitä tarvitseville. Tämä tuntuu päästä varpaisiin todella hyvältä ja toivon, että tämä energialataus tavoittaa kaikki ketkä sitä juuri sillä hetkellä tarvitsevat ja ovat valmiita vastaanottamaan.

Tänään kun on taas torstai niin pyydän sinua rauhoittamaan hetkeksi mielesi ja ajatuksesi. Valitse alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti ja lue alta, mitä kortti sinulle viestittää. Tällä kertaa viesti tulee Wonderland in Tarot -pakasta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. lanttien ässä

Tietoisuus on laajennut ja pystyt katsomaan asioita uusin silmin. Jokin pienikin asia näyttäytyy nyt hyvin suuresti, sillä olet vastaanottavaisempi sen energialle. Tee jotain spesiaalia itsesi ja hyvinvointisi hyväksi. Näin annat itsellesi ja kehollesi arvostusta ja kunnioitusta. Lanttien ässä on oikea menestyksen kortti ja se pyytääkin kääntämään katseen omiin taitoihin, joilla voit olla avuksi muille ja halutessasi koko maailmalle. Kun ojentaa kättä toiselle sydämen ja kiitollisuuden valolla niin se antaa tuplasti enemmän myös itselle. Myös kauniit ja positiiviset ajatukset haluavat nyt kimmota sinusta eteenpäin ja nämä ajatukset ovat yhtä tärkeitä kuin avun antaminen konkreettisella tavalla. Annetaan rakkauden ja kiitollisuuden ajatuksillamme apua heille, ketkä sitä tarvitsee ja pyytää. Tämä ruokkii myös omaa hyvänolon tunnetta ja auttaa pitämään energiat avoinna.

2. ylipapitar

Totuudellisuus ja rehellisyys maan perii. Tämä on ylipapittaren tärkein viesti. Tärkein tieto löytyy omasta viisaudestasi ja sitä saatetaan nyt muokata isollakin otteella. Kun annamme tälle muokkaukselle aikaa ja tilaa voimme uudistua ja tulla entistä enemmän ykseyteen itsemme, toistemme ja koko maailmakaikkeuden kanssa. Ajatukset muokkautuvat ja nämä ajatukset muokkaavat meitä ihmisenä, niin hyvässä kuin pahassa. Ole siis valppaani mitä uudistuksia otat vastaan ja mihin taas haluat sanoa ei. Luota omaan rehellisyyteen ja siihen mitä ja miten asioita tuot esiin.

3. sauvojen kakkonen

Mihin sinun tulee keskittää energiasi, jotta teet oikeita päätöksiä? Järjestä asiat ensin ajatuksissa tärkeysjärjestykseen, jotta tiedät mikä tarvitsee sinua eniten tällä hetkellä. Anna intuitiosi äänen näyttää ja antaa merkkejä siitä mitä sinun tulisi tehdä. Se miksi intuitio pettää on se, ettemme usko siihen heti alusta lähtien. Kyseenalaistamme intuitiomme ääntä liikaa mikä vie meitä väärälle polulle. Sydän tietää mihin oikea tie vie. Älä kyseenalaista liikaa motiivejasi vaan luota omaan päämäärääsi ja siihen mitä haluat sillä saavuttaa. Näin myös sinulle oikeat ja tarkoitetut ihmiset löytävät luoksesi auttamaan ja tukemaan matkaasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Halutessasi voit varata myös ajan tarot-tulkintaan (ajan saa samalle päivälle). 30 minuutin tarot-tulkinta aikaa (40€) tai kirjallista tulkintaa (60€) voit kysellä numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.