Hae
Mirva Emilia

Poppark Himos – kesän ensimmäiset (ja viimeiset) festarit

Elämässä kohdataan todella paljon erilaisia ihmissuhteita ja asioita, joista jokainen on energiallaan ja tunteellaan erilainen. Asioista ja ihmisistä voimme aistia heti, jos kemiat ei toimi. Siihen tulee jännitettä ja negaa, millä tavalla intuitio pyrkii varoittamaan väärästä seurasta tai polusta. Kun taas ne energiat mitkä kohtaa niin johan alkaa kipinät lenteleen ja asiat toimivat (lähes) mutkitta. Rakkaudessa ja ihmissuhteissa sen huomaa sydämenlyönteinä, hyvästä pikku jännityksestä, perhosista vatsassa, lämmöstä mikä huokuu koko kehossa ja kokonaisvaltaisesta hyvänolon tunteesta. Tää tunne on ihana!

Mää oon huomannut viimeisten parin vuoden aikana miten mun ympärille on alkanut tulemaan paljon uusia ihmisiä. Kaikki on todella lämpöisiä ja heidän lähellä on tosi hyvä olla. Oon aina uskonut siihen, että elämä kuljettaa juuri oikeat ihmiset mun luo ja tietysti toisinpäin. Ja koska kohtalo on johdattanut mua näiden ihmisten ja tapahtumien äärelle oonkin näistä kaikista todella kiitollinen. Mää pidin töistä viikonlopun aikana vähän vapaata ja lähdettiin ystävien kanssa Himoksen Poppark -festareille. Oon ollut katsomassa livemusiikkia viimeksi varmaan vuonna 2019 (jos silloinkaan) ja tätä viikonloppua olin pitänyt silmällä jo pidemmän aikaa vaikkei mitään oltukaan lyöty lukkoon. Ja tosiasiassahan me alettiin kyselemään mökkiä vasta torstaina aamupäivällä ja onneksi vapaa mökki vielä löytyi!

Koko festareiden ajan mulla oli tosi kiitollinen olo, ihan kaikesta. Oon tehny tosi isoa työtä sen kanssa, että uskallan ns. luovuttaa ja antaa itseni universumin käsiin. Ymmärtää se, että kun teen asioita omalla intohimolla niin se tuottaa tulosta. Ja niin se on tehnytkin. Kun tekee asioita oman intohimon kautta niin turha yrittäminen jää täysin taakse, koska sitä ei tarvitse.

Mulle tuli varsinkin Kaija Koon keikalla niin valtava kiitollisuuden tunne kaikesta mitä siinä hetkessä oli ja mitä mun elämässä tällä hetkellä on, että aloin melkein itkemään 😀 Toki, tuskin olisin ollut ainoo kuka sillä keikalla olisi itkenyt koska onhan Kaija ihan mieletön artisti ja esiintyjä. Täydet pisteet tulee kyllä meidän suomalaisille artisteille. Ne tekee ihan mahtavaa työtä ja auttaa omalla musiikillaan valtavasti muita ihmisiä 🙏🏻 Livekeikat on ollu mulle ja tulee varmasti olemaankin oikeita latauspistokkeita ja ne menee aina ihon alle. Fiilis mikä keikoilla on vie mut täysin mukanaan! Näillä fiiliksillä on hyvä aloittaa uusi viikko 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.