Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – löydä paikkasi

Nostin tarot-torstain alkuun kaikille yhteisesti Rebecca Cambellin Kulje valosi kanssa -kortin. Kortin viesti avaa portin Tarottiin ja antaa viestille entistä syvemmän merkityksen. Valotyöntekijät ja omaa  sielunsuunnitelmaa toteuttavat saattavat tuntea olonsa jollain tapaa vieraaksi. Omaa paikkaa ja kotia ei meinaa löytyä ja tuntuu, ettei sovi oikein mihinkään. Tällöin juurichakra, joka on alin chakramme, kaipaa maadoittumista. Löytämällä juuret maasta löydämme kotimme ja paikkamme. Anna itsellesi lupa tuntea itsesi kotoisaksi täällä maanpäällä ja luo oma paikkasi sellaiseksi, jossa tunnet olosi hyväksi. Ei kannata jäädä odottelemaan vaan vedä puoleesi ihmisiä, jotka käyvät tätä samaa polkua ja rakenna itsellesi täydellinen koti, jossa sinun on hyvä olla.

Ihana aloitus tarot-torstain viestille ❤️ Alta näet taas kuvan kolmesta Tarotista. Kyseessä on The Moonchild Tarotit. Valitse intuitiollasi sinua puhuttelevin kortti ja lue alta, mitä viesti sinulle vielä haluaa sanoa.

Vasemmalla oleva kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikea kortti on numero 3

1. Miekkojen kutonen

On muutoksen aika. Mistä tulisi luopua, jotta energiaasi pääsee vapautumaan oikeisiin asioihin? Sisimmässämme tiedämme, että nyt on täydellinen aika muutokselle, mutta pään sisäinen ääni laittaa hanttiin. Avaa itsessäsi täydellinen kanava sydämestäsi universumiin ja anna sitä kautta virrata uutta ja eheyttävää energiaa itseesi. Siirrä sellaiset asiat itsestäsi kauemmaksi, mitkä eivät enään kuulu sinun energiaasi. On aika siirtyä eteenpäin ja aloittaa uusi luku kirjan puhtaalta sivulta. Vahva tunneside voi yrittää pitää sinua paikoillasi mutta katso tilannetta rehellisesti ja asioita sellaisina kuin ne ovat. Ei sellaisina kuin tahtoisit niiden olevan.

2. Miekkojen ysi

Ilman pimeää ei tule valoa. Hyväksy asiat mitkä on tapahtunut egon vallassa, sillä silloin et ollut vielä tarpeeksi tietoinen sisäisestä valostasi. Kaikki me käymme sisäiset taistelut itsemme kanssa läpi ja nämä taistelut vahvistavat meitä omalla viisaudella mikä syntyy meistä itsestä. Viisaus mikä syntyy pimeässä ohjaa meitä tulevaisuudessa ja tässä hetkessä oikealle tielle. Älä syyllistä itseäsi, sillä se on turhaa. Näe ne asiat mitkä on hyvin tässä hetkessä ja hyväksy ne asiat, mitkä ei välttämättä mennyt joskus ihan putkeen. Jos näihin pettymyksen tuntemuksiin jää kiinni energiamme menee täysin hukkaan emmekä saa kohdistettua sitä oikeisiin asioihin.

3. Lanttien ysi

Oletko valmis tekemään oman kasvusi eteen uhrauksia? Oletko valmis hidastamaan tahtia, jotta löydät sisäisen valosi? Tanssi, iloitse, naura. Nauti vapaudesta, harmoniasta ja rauhasta mitä sisimpäsi huutaa. Manifestoi unelmasi todeksi, vietä enemmän aikaa luonnossa ja rakkaimpiesi parissa ja avaa sydämesi ihanille rituaaleille, joita voit tehdä päivän aikana. Sielusi kaipaa rauhan tunnetta, jota voit antaa itsellesi meditaatiossa tai kevyessä metsälenkissä. Rauhoita mielesi päivittäin ja muistuta itseäsi siitä, että kaikki on juuri nyt hyvin ja ole kiitollinen siitä, mitä voit tässä hetkessä tehdä. Tanssi itsesi vapaaksi kahleista, joihin olet saattanut itsesi kietoa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tarot-tulkintoja myös ajanvarauksella (30 minuutin tulkinta 40€ ja kirjallinen tulkinta sähköpostiin 60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.