Hae
Mirva Emilia

Syyskuun aloitus tarot-torstailla

Ihanaa ensimmäistä syyskuun päivää! Tästä se syksy virallisesti alkaa ja ilmatkin sen kyllä kertoo. Heti urakalla lämpötilat lähti laskuun 😅 Aamulla saakin laittaa jo kunnolla päälle kun Juliaa ollaan saatettu kouluun pyörällä. Hanskat ja kuoritakki on kaivettu kaapista esiin ja ne onkin tullut jo kovaan käyttöön. Keväällä kylvettiin pieni auringonkukkamaa ja nyt sieltä oli auennut ensimmäinen kukka. Toivottavasti nuputkin aukeisivat, niitä on nimittäin penkissä kovasti. Vaikkei penkki iso olekaan vaan tämmöinen kokeilu penkki niin silti, tulisihan siitä ihan älyttömän kaunis kun auringonkukat leimahtais kukkaan.

Tämä syyskuu saadaan aloittaa parhaimmalla tavalla, eli tarot-torstailla. Tänään pakaksi valikoitui Ukon Pakka. Alta näet kolmesta kortista kuvan, valitse intuitiollasi sinua puhuttelevin kortti ja lue alempaa mitä kortti sinulle viestittää. Muistathan aina näissä kortti nostoissa pitää mielesi avoimena ja uteliaana 😊

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hyytämöinen

Kohtaa omat valtataistelut, tarvitseeko sinun taistella vastaan? Maailmankaikkeus voi antaa merkkinä vastoinkäymisillä sen, että turha taistelu saisi tulla päätökseen ja antautuminen ja asioiden taakse jättäminen olisi oikea tie. Kun itse lähtee muuttamaan suuntaa konkreettisesti tai mielen tasolla lähtee tie avautumaan eteesi. Suunnanvaihdos voi koskea oman ajatusmaailman muuttamista tai jotain konkreettista muutosta. Meidän mieli tekee joskus asioista suurempia mitä ne todellisuudessa ovatkaan, joten älä luovuta vaan näe tämän toisen tien mahdollisuudet. Mitä se sinulle antaisia. Vapauta se energia minkä käytät valtataisteluun ja lähde kohdistamaan energia siihen, että pääset huolien ja murheiden yläpuolelle. ”Ota aikalisä ja tee aselepo sinua vastustavien voimien kanssa äläkä haaskaa energiaasi turhaan valtataisteluun”. Ote Ukon Pakka kirjasta.

2. Kilpakosinta

Kun kuuntelet muiden neuvoja muista, että oikea vastaus löytyy kuitenkin loppujen lopuksi sydämestäsi. Kuuntele tarkkaan sitä silloin kun olet valinnan edessä. Joskus siitä ei muut saata tykätä, mutta ajan kanssa nämä muut kyllä sopeutuvat tilanteeseen. Sinun, minun eikä kenenkään muun tarvitse elää muita miellyttääkseen. Silloin kun saamme elää onnellisesti omassa arjessa ja tunnemme sydämessämme tämän onnellisuuden niin tiedämme, että olemme oikeassa paikassa. Jos mielesi on epävarma niin anna itsellesi aikaa, hätäisiä päätöksiä ei kannata tehdä varsinkaan silloin jos tuntee sen, että tekee päätöksen miellyttääkseen muita.

3. Iku-torso

Mitä pelkäät, mikä pelko pitää sinusta kiinni? Menneisyyden käsittelemättömät pelot ja pettymykset ovat tulossa tietoisuuteen mikä voi saada ajatukset ja tunteet sekaisin. Jokin tunne tai ajatus on kätkeytynyt sisimpään ja sen on tultava ulos käsiteltäväksi, jotta henkinen kasvusi pääsee jatkumaan puhtaasti. Jos nämä pettymykset tai pelot on jätetty sisimpään hautumaan niin jossain vaiheessa niiden on tultava ulos. Niiden ei pidä jäädä sinne, sillä muuten niissä roikkuu kiinni. Kun huomaat, että nämä pelon tunteet lähtevät liikkeelle tutkaile niitä ja itseäsi rauhassa. Sano ääneen mikä pelottaa, mikä sen on aiheuttanut ja miksi. Kun pelon kohtaa rehellisesti ja avoimesti saamme avattua solmut. Usein asiat mitä pelkäämme ei välttämättä ole tätä hetkeä vaan ne voivat olla huonoja muistoja mikä johtaa pelkoon. Tarvitseeko sinun oikeasti tässä hetkessä pelätä tulevasi petetyksi tai loukatuksi? Jos tarvitsee millä tavalla sen voisit muuttaa konkreettisesti tai mielen tasolla?

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tilaa tästä itsellesi ilmainen äänimaljameditaatio.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.