Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Nopeus – karkaamalla asiat ei selviä

Viikon tarotkortiksi nousi Nopeuden kortti  joka viittaa asioiden puhumattomuuteen ja niiden jättämistä ilmoille. Sitä voikin ajatella, että selvittämättömät asiat voi jättää ilmoille eikä niitä tarvitse muistella kun niistä ei kerran puhuta. Ajatukset ja tunteet haudataan syvälle sisimpään. Vaikka tilanteesta siinä hetkessä karkaisi niin sen ei kuitenkaan pitäisi tarkoittaa sitä, ettei tilannetta kävisi itsensä tai toisen kanssa myöhemmin läpi. Ja kyllähän me sen tiedämme, että tavalla tai toisella selvittämättömät asiat lähtevät tulemaan sisimmästä ulos, sillä niiden ei ole tarkoitus jäädä sinne.

Asiasta, ihmissuhteesta ja ihmisistä riippuen ristiriita tilanteesta voikin aluksi lähteä omille ajatuksille, mutta tärkeää olisi palata asiaan kun on saanut omat ajatukset jäsenneltyä. Mun on ollut vaikea puhua omista tunteista kumppanille ja olenkin usein vetäytynyt tilanteesta pois. Tämä aiheuttaa sen, että omat ajatukset on kuin myrskyssä eikä tiedä mitä ajattelee. Huono puoli itsessäni onkin ollut ja tulee eteen edelleenkin välillä vaikka yritänkin opetella tästä pois, että pidän ajatuksiani sisimmässäni usean päivän minkä jälkeen vasta otan asian puheeksi ja puhun ajatukseni selväksi. Olen tosi herkkä ja alan helposti itkemään ja olen kokenut, että saan asiani sanottua selvemmin kun olen hetken jäsennellyt asioita ajatuksissani. Yritän kuitenkin opetella päästämään irti tästä tilanteesta karkaamisesta, koska se aiheuttaa sen, että alan suurentelemaan helposti asiaa mielessäni ja kehittelemään melkoisia kauhutarinoita. Todellisuus ja todenperäisyys tilanteeseen varsinkin parisuhteessa laajenee kuin pullataikina kun niitä liikaa jää pohtimaan itsekseen.

Kun tämä Nopeuden kortti nousi, se pyytää ettei jättäisi asioita enään muhimaan liiaksi vaan jos on jotain asiaa mikä on jäänyt puhumatta loppuun ja painaa mieltä niin nyt on aika ottaa asia puheeksi. Tai jos jokin projekti on jäänyt kaapin perälle roikkumaan niin nyt on aika kaivaa se kaapista uudelleen pöydälle. Oman intuition kuunteleminen taas kerran nostaa päätään ja pyytää luottamaan siihen. Kun inspiraatio tai ajatukset haluavat nousta esiin niin toimi ja puhu. Nyt ei enään karata mihinkään tai jätetä asioita puolitiehen vaan opitaan yhdessä tämän kortin myötä tekemään, luomaan ja puhumaan asiat loppuun. Olen huomannut, että kun asiat ja omat ajatukset jäsentelee järjestykseen kunnolla niin silloin asioita on helpompi tehdä. Tietää mitä tekee, mistä ja mitä haluaa puhua sekä kertoa. Omia tunteita ei pidä vähätellä vaan kertoa niistä avoimesti. Silloin asiat ei jää enään painamaan mieltä ja energiaa vapautuu muihin asioihin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

30 minuutin tarot-tulkinnan (40€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) voit varata itsellesi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.