Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Kirjoittaessani tarot-torstaita laitan youtubesta lähes aina jotain rauhoittavaa, meditatiivista musiikkia soimaan. Se antaa keholle sekä mielelle ihanan rauhan tähän hetkeen ja auttaa keskittymään täysin siihen mitä teen. Välillä meistä itsekullakin ajatukset lähtee harhailemaan isosti muualle ja keskittyminen herpaantuu, joten taustalla soiva musiikki on hyvä tunnelman luoja ja rauhoittava tekijä. Itse suosin videoita, missä näkyy maisemia ja luontoa. Kuvat antaa jonkinlaisen lisäripauksen musiikkiin samalla kun sitä kuuntelee 😊 Youtubesta löytyy yksi mun ehdoton lemppari nimellä ”maailman kauneinta musiikkia”, missä vielä esittelyssä lukee, että tätä voisi kuunnella koko ajan. Ja niin sitä oikeasti voisikin! Kannattaa laittaa se seuraavan kerran soimaan kun kehosi ja mielesi tarvitsee lepoa ja rauhaa 😊

Mutta sitten mennään tarot-torstain viestiin. Pakkana toimii Wonderland in Tarot ja alta näet kuvan kolmesta kortista. Valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kymppi

Sinua pyydetään jättämään kaikki turha, sinua kuormittavat asiat ja esineet pois. On ns. suursiivouksen aika. Kotisi ja oma energiasi voimistuu kun ympäristösi on siisti ja turha tavaranpaljous on saatu laitettua järjestykseen. Oma energiakenttä tarvitsee tilaa, valoa ja raikkautta. Hanki kotiisi viherkasveja, laita kynttilöitä ja suitsukkeita palamaan ja nauti omasta lepokeitaastasi. Nosta kätesi ilmaan ja anna maailmankaikkeuden hoitaa huolet ja murheet ympäriltäsi pois. Voit luottaa siihen, että asiat järjestyy ja voitkin keskittyä täysin omaan hyvinvointiisi ja hoitaa ympärilläsi olevan kodin energiaa.

2. Aurinko

Ole rohkeasti juuri sinä, juuri se kuka haluat olla! Rohkea, omanlaisesi, itsevarma ja nauti elämästäsi. Elämästäsi ei puutu tässä hetkessä yhtään mitään vaan sinussa on kaikki se mitä tarvitset. Rakkautta, valoa ja voimaa. Juhli sitä kuka ja millainen olet. Muista, että omaa persoonaa ei tarvitse selitellä kenellekään eikä omaa minuutta pidä eikä varsinkaan tarvitse piilottaa toisilta. Voit olla täysin se kuka olet. Rohkeutta on kuunnella omaa sydäntä ja luottaa siihen, millaiseksi sydän sinut tekee.

3. Maljojen ysi

Pidät hyvin kaikkia punaisia lankoja kädessäsi, mutta muistathan myös jakaa vastuuta ja vetää itsellesi lempeät rajat ettet väsy? Heikkoutta ei todellakaan ole se, että jaat vastuuta vaan se on rohkeutta ja vastuullisuutta omaa hyvinvointia kohtaan jakaa muiden kanssa työ- ja/tai kotiaskareita. Tämä hetki ja tulevaisuus on jokaista varten ja siksi on tärkeää pitää omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta hyvää huolta. Tästä kortista sanotaan myös, että tämä on toiveiden täyttymisen kortti. Nyt olisi hyvä aika manifestoida, miettiä miten omalla toiminnalla voisit saada toiveet täyttymään ja samalla luottaen unelmat myös maailmankaikkeuden täytettäväksi. Nauti kaikesta mitä saat ja mitä elämä eteesi tuo ja tulet saamaan kaiken sen mistä pidät.

Olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€), voit varata oman aikasi soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Tarja-Tuulikki kirjoitti:

    Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.