Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Ritari – eheytyminen

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Ritari mikä tietää, että suuri eheytyminen on käynnissä sekä vapautuminen vanhoista taakoista. Aurinko kirkastaa Ritarin ajatuksia ja lämmöllään parantaa haavoittunutta sydäntä ja mieltä. Mikään ei ole enään esteenä oman hyvinvoinnin uudelleen rakentamiseen ja eheytymiseen.

Eheytyminen on tarkastelua omaan tapaansa käyttäytä sekä sitä millaisia ihmissuhteita ympärillä on tällä hetkellä ja millaisia uusia ihmissuhteita ympärilleen kerää. Vedämme puoleemme suhteita ja ihmisiä joihin olemme tottuneet. Esimerkiksi sulkeutuneita tai itsekkäitä kumppaneita tai, että lähimmäisen tapa ”keskustella” on hiljaisuus? Tai, että sinun tarvitsee olla aina se suhteen kannatteleva osapuoli? Ja näitä samanlaisia ihmisiä, suhteita ja energioita vain tulee koko ajan uusia ja uusia. Jotta tämä sama asia ei toistuisi kerta toisensa jälkeen on hyvä ensin tiedostaa nämä asiat ja sen jälkeen miettiä, miten voisin muuttaa omia ajattelu- ja käytösmallejani. Millainen kumppani haluan olla ja millaisen/millaisia kumppanuuksia elämääni toivon? Eheytyminen lähtee siitä, että oivaltaa nämä asiat ja tiedostaa ne. Katsoo itseään peilistä ja omaan sydämeen tiedostaen, mitä elämältäni haluan. Haluanko mykän vai keskustelevan kumppanin? Haluanko, että suhdetta kannattelee molemmat osapuolet eikä kaikki jää omille hartioille? Toistamme niin kauan sitä samaa käytös- ja ajatusmallia mihin olemme tottuneet, kunnes alamme opetella jotain itselle uutta.

Kun opimme ymmärtämään omaa toimintaamme ja kaavojamme, voimme oppia valitsemaan ja toimimaan toisin. Näin muuttuu energia mitä vedämme puoleemme ja huomaamme mitkä ovat itsellemme hyväksi ja mitkä eivät sekä osaamme alkaa ”torjumaan” näitä itselle kielteisiä energioita. Omia tarpeita ei tule unohtaa saatikka vähätellä, sillä jokainen on arvokas elämään onnellista, tasapainoista ja runsasta elämää.

Eheytyminen alkaa irtipäästämisestä

Kuvittele, että Lanttien Ritarin auringon säteet auttavat sinua päästämään irti niistä asioista suhteista, jotka estävät sinua elämästä täysipainoista ja runsasta elämää. Eheytyminen alkaa irtipäästämisestä. Se, mitä jokaiselle irtipäästäminen tarkoittaa on jokaisen meidän sydämessä eikä kukaan voi sanoa miten ja millä tavalla sitä tulisi työstää. Irtipäästäminen lähtee siitä, että luottaa oman sydämen ja intuitin ääneen. Antautuu elämän virran vietäväksi ja nauttii matkasta. Eheytymisen matkassa ei tarvitse rajoittaa itseään liikaa vaan nostaa kädet ilmaan ja olla uteliaana matkassa mukana.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.