Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – elämä tarjoaa parastaan kun luotamme

Luottaminen elämään ja siihen, että elämä kantaa voi rakoilla aina aika-ajoin. Uskon kuitenkin, että suurimman tempun tässä tekee oma ego ja sen tuona ajattelumaailma. Ego pelottelee eikä tämän takia uskalla luottaa elämään ja sen luonnolliseen rytmiin. Onhan se niin, että muutosta ei pääse tapahtumaan jos sille ei anna sijaa 😊

Samalla kun luottaa elämään tulee harjoitettua väkisinkin kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta. Tässä maailmanmenossa kun tuntuu, että kaikilla on kiire johonkin ja pitäisi olla sitä ja tätä niin oma rauhallisuus on kaiken A ja O. Kiireeseen ei pitäisi lähteä mukaan mitä ulkopuolella on vaan pysähtyä miettimään mikä on minun polku. Muutamia vuosia sitten lähdin itsekin ajatuksissani tähän kiireeseen mukaan ja mietin pääni puhki, että mitä pitäisi tehdä ja mikä mun pitäisi olla. Kunnes käskin itseni rauhoittua ja tiedostin, ettei mun todellakaan tarvitse olla sitä, tätä ja tota vaan voin olla ihan vain minä ja se on just hyvä niin ❤️ Tämän jälkeen ole  ottanut paljon rauhallisemmin ja jos ajatukset lähtee vaeltamaan uudestaan liian isoihin raameihin niin pysäytän ajatukset heti ja kysyn, tarvitsenko sitä asiaa tai ”titteliä” ihan oikeasti. Usein vastaus on, että en tarvitse 😀

Oman ajatusmaailman ja tottumuksien tarkastelu on hedelmällisempää kuin yksikään titteli, tavara tai raha. Pyydänkin taas, että avaat tälle tarot-torstaille sydämesi sekä uteliaisuutesi ja tällä energialla valitset alla olevasta kuvasta sinua resonoivan kortin ja luet alta avoimuudella valitsemasi kortin viestin ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hirtetty

Hirtetyn kortti pyytää pysähtymään oman sydämen ääreen ja miettimään omaa suuntaa. Nyt on aika tehdä päätöksiä siitä, jäätkö kiinni vanhaan, jopa sinun energiaa jarruttavaan elämäntilanteeseen vai suuntaatko katseesi asioihin, jotka tekevät sinut oikeasti onnelliseksi ja mistä saat iloa, virtaa sekä energiaa. Anna valon täyttää sydämesi ja koe sitä hyvän olon tunnetta, missä haluat elää ja olla. Anna itsellesi lupa olla onnellinen. Hirtetyn kortti pyytää olemaan tässä asiassa kärsivällinen mutta muistuttaa samalla siitä, ettemme jähmety kuitenkaan liiaksi paikoilleen. Kun tunnet, että olet valmis siirtymään uuteen vaiheeseen niin anna palaa!

2. Miekkojen kakkonen

Kun haluat löytää totuuden ja vastauksen älä etsi sitä mistään ulkopuoleltasi. Vastaus on jo sinussa, sydämessäsi. Päästä ajatuksesi virtaamaan välillä vapaasti, sillä liiallinen ideoiminen vie asioiden ytimen mennessään eikä selkeää ajatusta meinaa löytyä. Ajatuksiin jää helposti jumiin, jolloin tuntuu ettei ulospääsyä meinaa olla ja negatiiviset tunteet, kuten turhautuminen ja epäonnistumisen tunteet nostattavat päätään. Kun nämä energiat meinaavat olla ajatuksissasi pääasiassa niin tee jotain luovaa tai liikunnallista millä saat tämän energian itsestäsi ulos. Kun negatiivinen energiaa pääsee sinusta ulos, olet taas takaisin asian ytimessä ja ajatukset pääsevät virtaamaan luonnollisesti.

3. Tuomio/aikakausi

On aika tehdä tilit selväksi itsensä kanssa ja herätä tähän hetkeen. Kysy itseltäsi kuka olet, mitä haluat tehdä ja millaisia ajatuksia ja tunteita käyn läpi. Vastaa näihin rakkaudellisesti, rehellisesti ja avoimesti. Enään ei ole syytä pakoilla totuutta vaan löytää oma henki uudestaan, eheytyä näiden asioiden äärellä ja valmistautua uuteen aikakauteen elämässä. Uudet ajatukset ja tottumukset ovat enemmän kuin tervetulleita! Kutsumus sinun uuteen aikakauteen halutaan herättää, joten avaa aistisi kaikille universumin merkeille. Ne voivat olla suuria, tunteita herättäviä hetkiä, unia tai pieniä, lähes huomaamattomia kuiskauksia. Jotta kuulet nämä pienimmätkin kuiskaukset pidä aistisi hereillä ja luota intuitoosi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.