Hae
Mirva Emilia

Hiljaisuuden -retriitti

Taas on yksi haave toteutumassa kun saan pitää yhteistyössä Apilankosken tilan kanssa Hiljaisuuden -retriitin. Retriitti on ollut mun haaveissa toteuttaa jo pitkään. Keväällä tutustuin tilan emäntään, niin vaan laitettiin ajatukset yhteen ja retriitti toteutetaan jo KOLMEN VIIKON PÄÄSTÄ Kuoreveden kauniin luonnon keskellä! Tärkein asia mitä haluan retriitissä tuoda esiin on hiljaisuus ja rauhallisuus. Tietty runko aikataululla on, mutta ajat on joustavia ja se antaa mahdollisuuden jättää arjen kiireet taakse ja päästä nauttimaan Apilan Rauhan metsäisestä ympäristöstä ja hiljaisuudesta.

Meditaatiosta on tullut vahva osa mun arkea ja pyrinkin meditoimaan kerran päivässä. Mulla on aika juoksevat ajatukset ja oon kokenut, että meditaatio on ollu iso apu siinä ettei turhat pelot saa otetta eikä saa aikaan paniikkikohtausta. Viimeisestä paniikkikohtauksesta on muutama kuukausi ja oon huomannut, että se miten ja missä kohtaus tulee niin ei oo mitään väliä. Se voi tulla ihan kotona, jos mieli lähtee liikaa lentämään ja stressitila kohoaa liian suureksi tai se voi tulla kaupassa. Mulla on oikea taito paisutella asioita päässä, mikä ei aina tiedä hyvää 😀 Muutaman vuoden aikana kun näitä paniikkikohtauksia on muutamia tullut niin meditaatio on noussut entistä tärkeämmäksi ja sen merkitystä ja ohjausta haluan tuoda esiin enemmän myös työssäni. Ja nyt siihen on mahdollisuus myös tämän retriitin kautta 😊

Retriitti voimaannuttaa ja antaa tilaa omalle itselle

Syksy on lähtenyt liukkaasti käyntiin ja välillä sitä kaipaa ihan vain omaa aikaa ja tilaa ilman häiriötekijöitä ja ilman arjen vastuita. Retriitti antaa juuri tähän mahdollisuuden, sillä retriitissä ei tarvitse huolehtia ruoanlaitosta, siivoamisesta tai työstä. Ainoastaan oma hyvinvointi, rauhoittuminen ja läsnäolosta nauttiminen on tällä matkalla tärkeintä.

Hiljaisuuden -retriitti on koko viikonlopun mittainen, alkaa perjantaina 7.10 ja loppuu sunnuntaina 9.10 mikä on juuri sopivasti myös täydenkuun aikaan. Retriitin aikana on kaksi luentoa, luontoelämys, oman voimakorun tekeminen, syömistä sekä saunomista ja yhdessä- tai yksinoloa, kumpaa vain sillä hetkellä tuntee tarvitsevansa. Luennoista toinen on itsensä löytämiseen ja toinen on voimaantumisen luento. Ruoat kuuluvat hintaan (440€/vkl/hlö) mikä on kasvislähiruokaa ja tietenkin tehdään omaa energiavärähtelyä nostattavia meditaatioita niin aamuisin kuin iltaisinkin. Voin luvata, että tämän viikonlopun jälkeen niin rauha kuin myös voimaantuminen loistaa sydämessä! Ja hei, tähän retriittiin ilmoittautuminen on NYT käynnissä ja sitovan ilmoittautumisen ja muut kyselyt voit ohjata suoraan minulle ❤️

Meillä Juliakin on alkanut ”meditoimaan” 😀 Välillä se menee risti-istumaan, sulkee silmänsä ja sanoo, että mää alan nyt äiti meditoitamaan. Ilmeisesti on kuunnellut mistä äiti puhuu 😀

Ihanaa uutta, alkavaa viikkoa!

-Mirva

mirva.vilokkinen@gmail.com

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.