Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – hyödynnä sisäistä voimaasi

Sisäinen voima on palo, roihu, mikä syttyy kun tekee jotain intohimoisesti ja täydellä teholla. Siitä nauttii, se tuottaa tulosta ja se kehittää omia kykyjä sekä parantaa oman työn ja hyvinvoinnin tehokkuutta. Sisäinen voima ja palo saattaa joskus olla hukassa ja silloin tuntuu, kuin olisi oman polun päässä. Tietoinen mieli tiedostaakin, että siitä eteenpäin on turha lähteä rämpimään enään kivikkoiseen metsään vaan on aika siirtyä toiselle polulle. Tämän tarot-torstain perimmäiseksi syyksi nousikin se, että löytäisit tienviittaa sinun sisäiselle voimalle ja palolle sekä oppisit käyttämään sitä oikein.

Nyt tarvitaankin sinulta halua nähdä mahdollisen muutoksen tuuli sekä uteliaisuutta ottaa vastaan tämä viesti ja kokea miltä sisäisen palon löytäminen tuntuu. Valitse alla olevasta kuvasta intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen kuningatar

Maljojen kuningatar on vahva henkisen kasvun kortti, mikä vahvistaa yhteyttä omiin näkemyksiin ja yhteyksiin. Jotta sisäinen palosi pääsee roihahtamaan pidä niin henkinen yhteys kuin myös ulkoiset yhteydet tasapainossa. Tämä luo ajatuksiisi ja tekemisiisi ryhtiä ja olet tietoinen koko ajan missä menet. Ole avoin asioille mitä ympäristösi sinulle tarjoaa kuunnellen samalla myös sydäntäsi. Jotta näiden kahden ääni pääsee vahvistamaan toinen toistaan tiedät mihin voimiasi tulee kohdistaa.

2. Hallitsija

Hallitsijan kortin energia on hyvin päättäväistä, maskuliinista energiaa. Tunne tämä maskuliininen energia itsessäsi ja anna sen tulla feminiinisen energian vastapainoksi. Maskuliininen energia on osa meitä jokaista ja tästä energiasta tulisi nauttia ja antaa sen energian virrata vapaasti ajatuksissasi, luovuudessasi ja omassa henkisessä kasvussa. Hallitsijan kortti tuo johtajan voimaa ja päättäisyyttä. Tätä voimaa kun käytämme oikein omassa tekemisessä voimme tuoda niin itsellemme kuin toisille iloa ja rakentaa menestyvän arjen. Maskuliininen energia on voimakasta, joten sitä tulee osata käyttää oikein. Muista, että kaikkea tai kaikkia ei tarvitse hallita tai ohjailla. Ainoastaan sitä mihin sisäinen palosi sinua ohjaa.

3. Sauvojen kuningas

Voita omat pelkosi ja yhdistä ajatuksesi rakkauteen, kiitollisuuteen ja hyvään lopputulokseen. Pelot, joita itsellemme luomme ovat harhaa sillä todellisuudessa emme voi tietää mitä tulee tapahtumaan. Jos jarrutat itseäsi näiden pelkojen vuoksi tulet jäämään paljon hyvistä kokemuksista paitsi. Olet elämäsi aikana voinut kohdata paljonkin haasteita, mutta olet myöskin oppinut niistä. Näitä haasteita ei tarvitse enöön käydä läpi, sillä olet tietoisempi ja viisaampi, kiitos kokemuksiesi sekä valmis eheytymään ja pitämään sisäistä paloasi jatkuvasti yllä.

Kiitos, että jaoit energiasi tähän hetkeen. Näissä teksteissä yhdistyvät aina monet energiat, joista voimme ottaa kiinni saadaksemme sisäistä paloamme entistä enemmän roihuamaan ja löytämään rohkeutta ja vahvuutta tekemään elämän valintoja ❤️ Sisäistä vahvuuttasi pääset kuuntelemaan myös Hiljaisuuden -retriitillä 7.-9.10, jonka järjestön Kuorevedellä Apilan Rauhassa. Pääset tutustumaan ohjelmaan klikkaamalla tästä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata aikasi 30 minuutin  tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.