Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kurimus – tyhjyyden kokeminen eheyttää

On viikon Tarotin aika ja siihen nousikin kortiksi Kurimus. Tämän kortin energiat on hieman sekavat, toisaalta ajatukset on täynnä kaaosta, mutta kuitenkin samalla myös hyvin selvät. Pyydetäänkin avaamaan ne ajatuksen tukkeumat mitkä kaaos saa aikaan ja etsiä omien suunnitelmien tarkoitus.

Tällä viikolla käytän pakkana viikon Tarotissa Crowleyn korttien sijaan Ukon pakkaa. Tätä Ukon pakkaa olen käyttänyt usein Tarot torstaissa, joten ajattelin että myös tässä välillä pakan vaihto toisi uudenlaista piristystä 😊 Kurimus kortin kuvitus on hyvin salaperäinen. Meren aukko, johon vene on ajatumussa on vanhasta irtipäästämistä, vanhan kuolemaa, josta seuraa alkuun kaaosta ja jopa tyhjyyttä sisimpään. Tyhjyyden tunne voi olla kuitenkin hyvin avartavaa, sillä se antaa tilaa uusille oville. Uusille ajatuksille.

Anna tyhjyydelle mahdollisuus

Vene kuvastaa vanhoja ajatuksia ja asioita, kotka ovat tulleet tiensä päähän. Aluksen tulisi antaa ajautua luonnollisesti Meren aukkoon, sillä jotain vanhaa pyydetään uudistamaan. Meren aukko symboloi sitä, että tulisit avarakatseisesti kohtaamaan omat haasteesi ja tyhjyytesi. Antaisit tälle tyhjyyden kokemiselle mahdollisuuden avata itsessäsi uusia polkuja ja ajatuksia. Tyhjyyden tunne ja ajatus siitä, että kaikki pitäisi rakentaa täysin alusta ei tarvitsisi tuntua räpiköimiseltä tai ylitsepääsemättömältä asialta vaan siltä, että meille mahdollistetaan elämään uusia asioita, ihmissuhteita ja kokemuksia. Nämä uudet asiat eivät välttämättä pääsisi tulemaan ilman tätä tyhjyyden tunnetta. Tyhjyys on uuden alun ensi askel.

Kurimuksen kortin energia pyytää kohtaamaan avoimesti itsessämme sitä tuntematonta osaa mikä olisi paljastumassa. Kun tämä tuntematon osa selviää niin pyritään muistamaan, että kaikki se tieto, taito ja viisaus on jo meissä mitä tarvitsemme. Niitä ei tarvitse etsiä muualta selviytyäkseen siitä kaaoksen tai tyhjyyden tunteesta mitä saatamme tuntea. Tätä viisasta opettajaa, omaa sisintä, tuleekin kuunnella silloin kun tuntee tyhjyyttä. Tyhjyyden voisikin kokea positiivisena kokemuksena, sillä se auttaa itseään eheytymään ja löytämään uuden suunnan elämälle, kun on aikaa tarkastella omaa sydäntä ja polkua.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *