Hae
Mirva Emilia

Rapujuhlat

Viime viikonloppuna mummulassa oli rapujuhlat ja olihan siellä kaikki laitettu taas viimeisen päälle. Kuten perinteisesti niin myös mummulassa ravut tarjoiltiin paahtoleivän, voin ja tillin kanssa. Julialla oli myös taas näppinsä pelissä kun olivat käyneet kaupassa edellisenä päivänä niin siellä oli tullut ohjeita ja muistutuksia miten viime vuoden rapujuhlat oli menneet ja mitä kaikkea pöydästä löytyi 😅

Rapujuhlien juhlintaa aloitetaan jo heinäkuun lopussa, mutta varsinainen juhlinta aika on elo-syyskuussa. Rapujuhlat on venetsialaisten lisäksi yksi syksyn aloitus ja siihen kuuluukin punaiset kynttilät ja lyhdyt niin sisällä kuin ulkonakin. Syksyssä onkin parasta kun saa laittaa kynttilöitä palamaan ja vain vähän valoja. Muistan kun meidän yhdessä vanhassa kodissa oli kirjahylly minkä ylähylly oli täynnä kynttilöitä! Se oli niin kaunis pimeinä syysiltoina 🥰

Rapujuhlien tarjontaa

Rapujuhlissa oli muutakin kuin ruokaa tarjolla, sillä Julia oli taas taiteillut mummulassa oman taidenäyttelyn mitä käytiin katsomassa. Tällä kertaa ei ollut baskeria päässä niinkuin viimeksitaide 🤭

Alkuruoaksi juhlissa tarjoiltiin ensin kanttarellikeittoa ja punaista juustoista vihanneskeittoa, jonka jälkeen päästiin rapujen kimppuun. Rapujen lisäksi oli katkarapu- ja savulohisalaattia ja munakasrulla tonnikalatäytteellä. Munakasrulla sopii moneen eri tilanteeseen ja siitä multa löytyykin ohje täällä blogissa. Ohjeen löydät klikkaamalla tästä 😊

Syksyn juhlat on tällä erää juhlittu ja nyt odotan kovasti jo kaksia messuja joihin menen töihin. Helsingissä on 15.-16.10 Hengen ja tiedon messut, mihin menen tekemään tarot-tulkintoja ja Tampereella on lokakuussa Kädentaidon messut, johon menen Beautiful Design -vanerikorviksieni ja kivirannekorujeni kanssa 😊 Kivoja työjuttuja siis tiedossa ja kohtahan sitä voisi alkaa miettimään jo joululahja ideoita. Messut on siitä kivoja, että sieltä löytää erilaisia lahjaidiksiä ja ajattelinkin, että kiertelen ennen näiden messujen avautumista paikalla ja katson löytyiskö sieltä mitään mielenkiintoista pukin konttiin. Toki jouluun on vielä oma aikansa 😅, mutta tykkään keräillä lahjoja jo hyvissä ajoin talteen ettei tule kiire 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *