Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – kuka päättää, että riität?

Se, että riität, riittää, että olet oma itsesi. Näin sanoin yhdelle asiakkaalleni, joka pohti omaa riittämättömyyttään parisuhteessa. Riittämättömyyden tunne on hyvin yleinen tunne niin työ- kuin ihmissuhde-elämässäkin. Sitä alkaa miettimään olenko tarpeeksi menestynyt, osaanko rakastaa toista riittävästi, voinko tehdä vielä jotain enemmän tai voisinko olla vielä jotain enemmän suhteessani tai työssäni. Riittämättömyyden tunne on tavalla tai toiselle meille jokaiselle tuttua ja tämä tunne on jollain tasolla ihan luonnollista. Itsekin koen välillä riittämättömyyden tunnetta varsinkin äitinä olemisessa. Usein mietinkin annanko tarpeeksi rakkautta ja läsnäoloa lapsille vaikka tiedän, että annan heille rakkautta juuri niin paljon (ja enemmänkin) kuin mitä he tarvitsevat. Ja se riittää. Olen läsnä, kuuntelen, halittelen ja sanon joka päivä, että rakastan heitä. Riittämättömyyden tunteelle ei pitäisi antaa valtaa, sillä se estää meitä näyttämään meidän todellista paloa ja estää pääsemästä omaan potentiaaliseen tilaan. Silloin kun riittämättömyyden tunne valtaa ajatukset, mieti, miksi en riittäisi juuri sellaisena kuin olen.

Tänään tarot-torstaissa saat varmistusta ja vahvistusta siitä, että riität juuri sellaisena kuin olet. Valitse alla olevasta kuvasta rauhallisella ja avoimella mielellä kortti, mikä resonoi sinua juuri tällä hetkellä. Viestin voit lukea kuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. noidankehä

Noidankehään joutuu helposti, jos itsensä vähättelyn ajatukset pitävät otteessaan ja ajatukset pyörivät vain siinä, miten siitä noidankehästä pääsee pois. Jotta tästä noidankehästä pääsee pois tulisi ottaa oppia niistä kokemuksista mitkä on joka kerta ajauttanut siihen samaan tilanteeseen. Noidankehä pitää niin kauan otteessaan kun ruokimme sitä negatiivisilla ajatuksilla. Kun tätä ajattelumaailmaa lähtee muuttamaan ja uskaltaa muuttaa vanhoja tottumuksia ja ratkaisuja elämänkatselmus laajenee ja energia ympärilläsi muuttuu. Noidankehä alkaa pikkuhiljaa hajoamaan ja huomaatkin, miten uusia asioita astuu elämääsi roppakaupalla. Huomaa, että voit itse muuttaa käsityksiä asioista ja näin murtaa noidankehän. Älä syytä muita tilanteestasi tai takerru muiden negatiivisiin ajatuksiin ja energioihin vaan astu noidankehästä pois, älä rajoita itseäsi ajatuksillasi vaan laajenna rohkeasti omaa elämänkatsomustasi.

2. raudan synty

Ideat pääsevät syntymään kun luotat itseesi ja muistat, että tässä hetkessä idea on riittävä ja sitä voi muokata aina matkan varrella. Keskitä ajatuksesi siihen, mitä voit tehdä juuri nyt ideasi synnyttämisen eteen ja pidä samalla mielesi positiivisena ja avoimena. Älä anna kenenkään laiminlyödä tai pilata ideaasi. Pidä ajatukset aluksi itselläsi ja kerro niistä kun olet edennyt ideasi kanssa tarpeeksi pitkälle. Rakastavat läheiset tukevat ideaasi ja ovat ympärilläsi vaikeuksienkin keskellä, joten pysyttele tässä energiassa. Itseäsi vähättelevissä energioissa et näe todellista potentiaalisuuttasi vaan heität hukkaan hyviä ideoita. Muista, että riität tässä hetkessä ja ajatuksesi riittävät tässä hetkessä.

3. tonttu

Elämä on nauttimista varten! Ei pelkkää työntekoa tai uurastamista vaan elämästä tulisi nauttia kaikilla aisteilla. Vaikka pitäisit työstäsi ja arjesta sellaisenaan niin silti se tarvitsee tasapainokseen otteen höllentämistä. Mieti, mikä ajatus arjessa pitää sinua liiaksi rutiineissa kiinni. Raha, menestys, hienot asiat? Pelkkä työnteko ja menestys ei tuota tarpeeksi, sillä muu elämä jää täysin nauttimatta. Jos ylisuoritamme  voimme menettää omat voimavaramme ja ajamme itsemme täysin loppuun. Istu siis aloillesi, nauti takkatulen lämmöstä, järvimaisemasta tai luonnon tuoksusta sateen jälkeen. Olet ansainnut oman aikasi kaiken ahkeruuden keskellä ja voit nauttia ihan vain olemisesta ja silloinkin, sinä riität.

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja päivittäin klo. 9-23 oman palvelunumeroni kautta 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7170106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *