Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aikakausi – elämäntehtävä

Viikon tarotkortiksi nousi Aikakausi, mikä laittaa pohtimaan omaa elämäntehtävää. Mikä elämäntehtävä on ja mikä on juuri minun tarkoitukseni täällä? Uskon, että jokaisella on oma elämäntehtävänsä ja sitä kohti jokainen omalla tavallaan ja painollaan menee. Tulee välillä kivikkoisia hetkiä ja välillä taas tuntuu, että asiat soljuvat kuin itsestään eteenpäin. Tässä hetkessä, tässä maailmantilanteessa on ihana huomata, miten yhä useampi etsii omaa elämäntehtäväänsä ja tarkoitustaan täällä maan päällä. Elämäntehtävään ja omaan sielunsuunnitelmaan kuuluu puhtaassa rakkaudessa eläminen ja kasvaminen. Mikään ulkoinen tekijä ei ole tärkeämpää kuin tulla täydeksi universaaliseksi rakkaudeksi.

elämäntehtävä ja sen oivaltaminen

Jokaisen meidän elämäntehtävä on löytää omasta itsestään puhtaus ja rakkaus kokemalla, luomalla ja aistimalla omat henkiset opit. Jokaisella nämä opit on erilaiset mutta päämääränä näkisin, että meillä jokaisella se on sama. Tulla rakkauden ykseyteen, teemme elämäntehtäväämme millä tavalla tahansa. Kun tätä tietä lähtee kulkemaan tulisi ajatella sitä, kuka minä olen, mitä olen tähän astisessa elämässäni oppinut ja nähnyt ja mikä on minun suuntani tässä hetkessä, jotta kokisin suurta täyttymystä. Jotta oman elämäntehtävän oivaltaa ei tulisi miettiä liikaa kuka joku muu on tai mitä ja miten hän on työnsä tehnyt. Se on hänen oma sielunsuunnitelma minkä hän käy läpi ja minulla on omani. Sanon aina, että voimme ja saamme olla toistemme tukena, kuunnella, auttaa ja olla läsnä, mutta jokaisen tulisi käydä omat haasteensa ja polkunsa itse. Vain sillä tavalla jokainen meistä voi eheytyä, löytää oman polkunsa ja tunnistaa elämäntehtävänsä.

On muutamia asioita, joiden avulla voimme tunnistaa oman elämäntehtävämme ja sen, että olemme menossa oikeaan suuntaan elämäntehtävämme kanssa. Yksi niistä on erityisen tärkeä ja se on rauha. Kun tunnemme sisimmässämme rauhaa ja tyyneyttä hälinänkin keskellä tiedämme, että olemme oikeassa paikassa. Mikään tai kukaan ei pysty häiritsemään sitä rauhaa minkä olet itsellesi rakentanut ja teet työtäsi sielun ohjauksella. Kun tunnet saavasi rauhaa niin itsellesi kuin muillekin sitä työtä tehdessä mitä teet, tiedät, että olet sielunkutsumuksessasi. Luotat täysin siihen mitä teet ja olet täydessä tasapainossa työsi kanssa. Rauha vie kohti elämäntehtävää. Elämäntehtävässäsi koet onnellisuutta, luovuutta ja rakkautta ja sisimmässä kytee koko ajan pieni palo uuden oppimiselle. Mielenkiinto, innostus ja intohimo omaa työtä kohtaan on selvä merkki siitä, että saat toteuttaa omaa elämäntehtävääsi juuri tällä hetkellä. Elämäntehtävässä tärkeää on saada tuoda henkisiä arvoja näkyviin ja työskennellä sen mukaisesti.

Kun saamme toteuttaa elämäntehtäväämme, tiedostaen tai tietämättämme, koemme silloin syvää onnellisuutta, hyvyyttä, rakkautta, tyytyväisyyttä, henkistä täyttymystä ja hyvää oloa. Koemme syvää tasapainoa oman sielun kanssa kun saamme toteuttaa itseämme luovasti pidättelemättä itseämme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *