Hae
Mirva Emilia

Tulevan viikonlopun Hengen ja tiedon -messut

Hengen ja tiedon -messut järjestetään jo 50 kertaa ja tänä vuonna myös mut löytää sieltä työntouhusta. Messut järjestää Rajatiedon ry Helsingin suomalaisella yhteiskoululla nyt tulevana viikonloppuna (15.-16.10). Messuilla on paljon erilaisia kojuja liittyen henkisyyteen, kehon ja mielen hyvinvointiin, energiaan, henkimaailman asioihin ja itsetuntemukseen. Nämä on yhdet suurimmat henkisen tiedon messut ja odotankin viikonloppua jo kovasti.

Olen aikaisemmin käynyt näillä messuilla kerran ja silloin olin pikkutyttö. Muistan miten ihastelin erilaisia kiviä, kirjoja ja kortteja. Kaikki oli niin kaunista ja tunnelma oli tosi kevyt ja erilainen. Tunsin jo silloin jollain tapaa kuuluvani sinne ja kaikki mitä aikuiset puhui kiinnosti tosi paljon. Messut tosiaan alkaa lauantaina ja menen jo perjantaina yöpymispaikkaan ja käyn silloin jo katsomassa missä koulu on. Majapaikastani ei ole koululle kuin muutama kilometri ja ajattelinkin kävellä sen matkan aamuisin, jotta saan ennen työpäivää raitista ilmaa ja maadoittumista. Päivistä on tulossa varmasti tosi tiukat ja pari iltaa voi mennä aika väsyneissä merkeissä mutta intuitioni kertoo, että olen menossa juuri oikeaan paikkaan.

Perjantaina laitan oman paikkani jo valmiiksi. Siihen ei kauan mene, koska mukaani en tarvitse kuin mainostaulun, korut, pöytäliinan ja jotain pientä rekvisiittaa pöydälle. Ja tietty tarotkortit, koska tarot-tulkintoja meen sinne tekemään mutta niitä en halua jättää sinne vaan kuljetan mukanani. On kuitenkin kiva mennä jo perjantaina tutustumaan paikkaan niin tietää mihin lauantaina on menossa ja näkee silloin jo muitakin näytteilleasettajia. Alan tosi herkästi stressaamaan jos en tiedä mihin meen ja siksi omien yöunieni takia (mitkä pitää olla niin hyvät kuin suinkin) käyn jo edellisenä päivänä messupaikalla. Sitten aamulla tiedän aamupalan jälkeen, että mihin suuntaan lähden suunnistamaan. Haaga ei oo mulle yhtään entuudestaan tuttu, joten vie oman aikansa, että osaan suunnistaa perille.

nähdäänkö hengen ja tiedon -messuilla?

Messut tosiaan alkavat nyt tulevana lauantaina ja ovet aukeavat yleisölle klo. 10 ja menee kiinni klo. 18 ja sunnuntaina ovet aukeavat taas klo. 10 ja menee kiinni klo. 17. Päivien ajan luvassa on varmasti mielenkiintoisia kohtaamisia ja keskusteluja, joten kannattaa ilman muuta tulla paikan päälle katsomaan millaiset messut on kyseessä jos et aiemmin ole käynyt. Itse taas mielenkiinnolla katson mitä tuliaisia kotiin sieltä löydänkään. Olen täysin varma, että ainakin joku kivi tarttuu taas mukaan. Mutta jos olet tulossa niin tuu moikkaan!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *