Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tarot-torstain aika vaikka se vähän nyt venähtikin tähän iltaan. Huomenna tosiaan lähden hengen ja tiedon -messuille töihin niin illat on mennyt korujen valmisteluissa. Olen tehnyt messuille korvakorujen lisäksi kauniita energiarannekoruja ja kaulakoruja, joihin olen laittanut vanerista valmistettuja elämänpuu- ja lootuksenkukkakoristeet 😊 Instagramista löytyy Beautiful Design -tili, missä on koruista kuvia jos haluat käydä kurkkimassa. Mutta nyt en enempää höpise tähän alkuun, että päästään tarotviestien kimppuun!

Tarot in Wonderland kortit viestittävät tällä kertaa ja joka kerta kun nostan näitä kortteja niin pakan kuvitus vaan laittaa intuition äänen todella vahvaksi. Anna mielesi hetken aikaa rauhoittua päivän pölyistä ja valitse alla olevasta kuvasta sinua resonoiva kortti. Alta pääset lukemaan kortin viestin ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen seiska

Kannatko jotain vanhaa taakkaa edelleen harteillasi ja pohdit, millä tavalla siitä pääsisit irti? Vanhan taakan irtipäästäminen ei aina ole helppoa ja se vaatiikin kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä, sisäistä voimaa ja halua päästää irti. Vanhan taakan ei tarvitse enään pidätellä sinua vaan olet tarpeeksi vahva, viisas ja tietoinen omista tarpeistasi. Pyri jättämään itsellesi raskaat asiat mielestä vähemmälle ja keskitä energiasi kevyisiin ja itseäsi voimaannuttaviin ja resonoiviin asioihin. Silloin raskaat taakat muuttuvat kevyemmiksi ja niitä on helpompi käsitellä kun oma energiavarasto on täydempi ja tasapainoisempi.

2. Miekkojen kuningatar

Nyt laitetaan asiat järjestykseen eikä jätetä roikkumaan mitään mitä voi tehdä loppuun. Tarvitaan tietynlaista organisaatiokykyä ja johtajuutta niin itselle kuin toisillekin, jotta asiat lähtevät etenemään. Laita itsesi ja perheesi siivoamaan koti puhtaaksi viikonlopuksi tai tee rästiin jääneet työt valmiiksi, jotta viikonloppuna voit rentoutua ja nauttia sinulle tärkeistä asioista. Nyt tarvitaan pientä kurinalaisuutta ja toimintaa, jotta itseään mieltä häiritsevät asiat voi saattaa loppuun. Asiat voivat olla pieniä tai isoja, sillä ei ole väliä, kunhan ne saadaan omasta mielestä ja tehtävälistalta pois.

3. Miekkojen vitonen

Jos jokin asia ei meinaa mennä pitkän taistelun jälkeen vieläkään paikoilleen niin mieti, onko silloin syytä antaa asian olla ja aika jatkaa matkaa. Jos jonkin asian ratkaisuun tarvitsee liiaksi laittaa energiaa ja taistelua niin silloin se on selvä merkki siitä, että asian ei kuulu mennä niinkuin alunperin oli suunnitelmissa ja antaisi asian olla. Kuvan kortissa on hyvin ylimielinen ja jopa vihainen energia, mikä kumpuaa taistelun jälkeen. Ainahan taistelussa joku tai jokin voittaa ja toinen häviää, mutta onko taistelu tosiaan tarpeen? Tarviiko taistelua käydä, jos huomaa ettei asiaan tule selvyyttä ilman, että voi jopa loukata toista kun ajattelee vain omia tarpeita ja haluja. Joskus asioiden jättäminen siihen paikkaan voi olla hyvä ratkaisu, sillä turhan taistelun seurauksia voi joutua paikkailemaan vielä pitkään. Hyvän keskustelun ja kompromissien avulla taisteluun löytyy ratkaisut eikä turhia loukkaantumisia enään syntyisi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Tulkintoja saa myös ajanvarauksella numerosta 040 7270106 (30 min/40€, kirjallinen tulkinta sähköpostiin 60€).

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *