Hae
Mirva Emilia

Rituals avasi syyskuussa ovensa Kamppiin

*Sisältää mainoslinkkejä

Tutustuin ensimmäistä kertaa Rituals -brändin tuotteisiin, kun sain jouluna heidän tuotteita lahjaksi. Ihastuin heti siihen pieneen arjen luksukseen, mitä brändi sai aikaan. Sain silloin Sakura -nimisen suihkuvaahdon sekä koko vartalon kuorinnan ja näiden tuoksut ja koostumukset oli ihan super! Vaahto oli mieluisen pehmeää ja kuorinnasta iho jäi pehmeäksi ja kosteutetuksi. Syyskuussa Rituals avasi ovensa Helsingin Kamppiin ja käytiin Julian kanssa siellä meidän tyttöjen reissulla 😊

* Mainoslinkki; Rituals on laaja brändi ja siihen kuuluu niin vartalotuotteita kuin myös kodin tuotteita, kuten keittiöön tiskiainetta ja antibakteerinen puhdistusvaahto käsille sekä sisustukseen tuoksukynttilöitä ja -tikkuja. Hajusteyliherkille tuoksukynttilät ei sovi, sillä niissä on aika voimakas tuoksu. Itsekään vaikken kärsi yliherkkyydestä poltan kynttilää sopivan hetken ettei tuoksu tule liian voimakkaaksi 😊

Kicksin verkkokaupasta löydät Rituals -brändin ylellisiä ja ainutlaatuisia lahjaideoita

Aletaan elämään pikkuhiljaa joululahja aikaa ja tässäkin osoitteessa olen jo alkanut miettimään millä tavalla haluan läheisiä muistaa. Itselleni on tärkeää hankkia käyttötavaraa mikä kuluu, silloin tiedän ettei lahja jää kaapin perukoille käyttämättömäksi. Suihkutarvikkeet ja siihen liittyvä ihonhoito onkin oiva lahjaidea läheisen muistamiselle. Kicksin sivuilla on paljon erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä brändejä ja myös Rituals löytyy heidän valikoimasta. Tämän linkin kautta pääset tutustumaan Kicksin tarjontaan ja tilaamaan itsellesi tai lahjaksi vaikkapa näitä Ritualsin tuotteita 😊

Käytiin tosiaan Julian kanssa tuossa Kampin uudessa liikkeessä ja ostin sieltä itselleni tuon Ritual of Sakura -lahjapakkauksen medium koossa. Tässä medium koossa tuotepakkaukset on normaalin kokoiset. Saatavilla on myös large kokoinen lahjapakkaus sekä small. Lahjapakkauksia löytyy sisällöltään erilaisia ja eri värisiä ja mua tietenkin houkutti eniten tuo kaunis vaaleanpunainen paketti 🥰 Tässä pakkauksessa on myös ne samat tuotteet mitä mulla jo aiemmin oli eli hyväksi havaitut ihonhoitotuotteet ja tuoksukynttilä 😊

Koska liike oli vasta avattu sain lahjaksi Sakura -tuotteiden miesten small suihkuvaahdon sekä aivan mielettömän tuoksuisen Fleurs de l’Himalaya -hajuveden matkakokoisena. Tuoksu on miellyttävän pehmeä 😊

Tämä tuoksu löytyy myös *kicks.fi verkkokaupasta, kuten kaikki muutkin ihanat Rituals tuotteet. Ja tuolla Kicksin sivuilla näytti muuten olevan nyt tuo hajuvesi lanseeraushintaan 12,72€! Kicksillä on muutenkin kivasti erilaisia tarjouksia lähes aina, joten verkkosivut kannattaa ehdottomasti kurkata 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *