Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai omaan henkiseen kasvuun

Tämä viikko alkoi viisaudenhampaan leikkauksella ja sen jälkimainingeissa oon täällä kotona saanut olla. Sen takia täällä blogin puolella on ollut (ja oikeestaan kaikkien somekanavien 😀) hiljaista. Kylmäkalle on ollut mun paras ystävä tämän viikon 🥶 Tämä pakko lepäilyä on kuitenkin tehnyt tosi hyvää viikonloppuisen Hengen ja tiedon messujen jälkeen. Messuilla oli todella paljon erilaisia energioita liikkeellä, joten vaatii aina oman aikansa, että saa tasapainotettua oman kehon ja mielen päivien jälkeen. Messut oli tosi kivat, ehdin myös vähän kiertelemään siellä. Paikalla oli erilaisia kivimyyjiä, ja sieltä tarttuikin mukaan tornin mallinen vuorikristalli, jonka sisään on laitettu rautaobsidiaania. Torni on kauniin punertava ja kun katsoo aurinkoa kohti sitä niin ihan kuin kristallin sisällä olisi jotain huokosta. Vuorikristallin voima on todella yleinen kivi ja se tasapainottaa tunteita, edistää positiivista ajattelua, auttaa eteenpäin henkisen kasvun tiellä ja selkeyttää ajatuksia.

Tämän kertaisessa tarot-torstaissa nostan viestin henkiselle kasvulle ja siihen, mihin voisi tässä hetkessä kiinnittää jollain muotoa huomiota. Nämä viestit on aina tosi yleisiä, jotta saisin mahdollisimman monen lukijan aistit heräämään. Jos haluat henkilökohtaisen tarot-tulkinnan, jossa kiinnitetään katse ainoastaan sinuun niin minut tavoittaa päivittäin palvelunumerostani (0700-94002, 2,38€/min). Teen myös ajanvarauksella tulkintoja 😊

Laitan tähän alle kolmesta Ukon Pakka -taroteista kuvan. Valitse sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä valitsemasi kortti sinulle viestittää tähän hetkeen.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Mehiläinen

Tähän nousee vahvasti parantuminen vanhoista haavoista ja parantumisen kautta voit nähdä kuinka pelot ja negatiiviset tunteet muuttuvat rakkaudeksi. Alat luottamaan enemmän rakkauden ääneen ja sen tunteeseen. Sielun yhteyden ei tarvitse kadota mihinkään, sillä rakkaat muistot elävät meissä ja nämä muistot myös kannattelevat meitä vaikeinakin aikoina. Älä tukahduta hyviä muistoja vaikka sama ihminen tai tapahtuma olisikin tuonut myös huonoja muistoja. Hyvät muistot ja rakkaudellisuus tuo parannusta sielun sopukoihin.

2. Hautausmaan VÄKI

Anteeksianto on suurin hyve mitä voit itsellesi antaa. Vanhaan takertuminen ei johda mihinkään, ainoastaan vie ja heikentää omaa energiavarastoa. Menneisyyden haamut rauhoittuvat kyllä ajan kanssa kun opimme hyväksymään oman menneisyyden osaksi elämäämme. Menneisyys on muovannut meidät sellaisiksi joita nyt olemme, niin hyvässä kuin pahassakin. Menneisyyttä voi siis pitää elämämme voimavarana! Hyväksy myös omat heikkoudet, sillä heikkouksista huolimatta olemme säteileviä aurinkoja. Kukaan ei ole, eikä pidä olla täydellinen. Täydellisyyteen pyrkiminen vie ajatukset pois omista vahvuuksista.

3. Etiäinen

Kortissa kolmas silmä, intuito, on valo, joka loistaa myös pimeässä. Luota tarkoitukseen ja siihen, että olet oikealla polulla silloin kun siitä tulee selvä merkki. Valmistaudu ja tartu tilaisuuteen. Luota ajatuksiisi ja tuntemuksiin sillä kolmas silmäsi on todella auennut. Intuitio on kuin etiäinen omassa takapuolessa, jotka antavat suuntaviivoja elämään. Luota enemmän vaistoosi, etiäiseen ja kuuntele tarkasti mitä se sinulle viestittää tähän hetkeen. Sieltä voi tulla todella voimakkaita viestejä ja saatat sisäisesti vain jo tietää, miten asiat tulevat menemään tai ovat tällä hetkellä ja sitä kautta pystyt paremmin valmistautua tulevaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *